Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ST JULIA-ES FURRECA F.C
343 meu Tactiek nova
40% Balbezit 60%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
16 gemiddelde waardering 39.8
slecht Schieten matig
slecht Passen goed
slecht Verdedigen matig


13e minuut.
Daar is Capel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koev speelt de bal door. da Vila met een sublieme pass. Zanesco rent richting de bal. Zanesco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ST JULIA-ES - FURRECA F.C 0:1

17e minuut.
Scorpions is nu in balbezit. Alończyk verovert de bal door een tackle van achteren. Alończyk geeft een lange en hoge pass. Bucarán is nu in balbezit. Bucarán draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Taddei geeft een hoge lob. Daar is Ferrugem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferrugem geeft de bal voor. Bucarán bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucarán haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Alończyk kopt de bal weg. da Vila bereikt de bal nog maar net als eerste. da Vila passt de bal zonder na te denken. Bucarán bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucarán schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Taddei is nu in balbezit. da Vila verovert de bal door een tackle van achteren. da Vila probeert naar een medespeler te passen. Zanesco is nu in balbezit. Zanesco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Canabrava met een sublieme pass. Alończyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Alończyk geeft een lange en hoge pass. da Vila maakt een snoekduik en kopt de bal. Alves Brito probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ST JULIA-ES - FURRECA F.C 0:2

29e minuut.
Daar is Zanesco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zanesco passt de bal met de wreef. Bucarán rent richting de bal. Bucarán schiet op doel. Alves Brito maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Zanesco heeft problemen om de bal te vangen. Canabrava rent richting de bal. Canabrava met een sublieme pass. Zanesco bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanesco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
da Vila probeert naar een medespeler te passen. Alves Brito speelt de bal door. Corrêa heeft problemen om de bal te vangen. Koev bereikt de bal nog maar net als eerste. Koev geeft de bal voor. Alves Brito kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Klungelig pakt Maracanã de bal. Bucarán probeert naar een medespeler te passen. da Vila heeft problemen om de bal te vangen. Zanesco bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanesco schiet op doel. Alves Brito probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ST JULIA-ES - FURRECA F.C 0:3

45e minuut.
Ferrugem met de inworp. Bucarán met een sublieme pass. Canabrava bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanesco rent richting de bal. Zanesco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ST JULIA-ES - FURRECA F.C 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ST JULIA-ES 80%, FURRECA F.C 20%.
ST JULIA-ES - FURRECA F.C 0:4

46e minuut.
da Vila probeert naar een medespeler te passen. Zanesco rent richting de bal. Zanesco geeft de bal voor. Klungelig pakt Bucarán de bal. Bucarán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ST JULIA-ES - FURRECA F.C 0:5

60e minuut.
da Vila geeft de bal voor. Canabrava probeert naar een medespeler te passen. Zanesco is nu in balbezit. Zanesco schiet op doel. Alves Brito probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ST JULIA-ES - FURRECA F.C 0:6

65e minuut.
Bucarán is nu in balbezit. Bucarán speelt de bal door. Zanesco bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanesco haalt uit met een fantastische trap. Alves Brito maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ST JULIA-ES - FURRECA F.C 0:7

67e minuut.
Canabrava met een snelle inworp. Alończyk is nu in balbezit. Mazzeo begaat een overtreding. Alończyk raakt geblesseerd tijdens het duel. Alończyk met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Klungelig pakt Valadão de bal. Canabrava bereikt de bal nog maar net als eerste. Canabrava passt de bal zonder na te denken. Zanesco is nu in balbezit. Zanesco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Alończyk geeft een lange en hoge pass. Canabrava is nu in balbezit. Canabrava met een sublieme pass. Daar is da Vila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. da Vila draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ST JULIA-ES - FURRECA F.C 0:8

75e minuut.
Corrêa rent richting de bal. Alończyk onderschept slim de pass. Scorpions begaat een overtreding. Scorpions krijgt een gele kaart. Alończyk raakt geblesseerd tijdens het duel. Alończyk zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Alves Brito trapt de bal weg van het doel. Koev geeft een hoge lob. Bucarán bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucarán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ST JULIA-ES - FURRECA F.C 0:9

79e minuut.
da Vila bereikt de bal nog maar net als eerste. da Vila passt de bal in één keer door. Zanesco rent richting de bal. Zanesco schiet op doel. Na een snelle pass probeert Maracanã de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bucarán zal de hoekschop nemen. Canabrava maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Vieira trapt de bal weg. Koev kopt de bal weg. Daar is Maracanã, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zanesco is nu in balbezit. Zanesco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Ferrugem zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bucarán is nu in balbezit. Bucarán geeft een lange en hoge pass. da Vila is nu in balbezit. da Vila draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ST JULIA-ES - FURRECA F.C 0:10

87e minuut.
Mazzotti verovert de bal door een tackle van achteren. Mazzotti geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Maracanã de bal. Zanesco is nu in balbezit. Zanesco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ST JULIA-ES - FURRECA F.C 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ST JULIA-ES 83%, FURRECA F.C 17%.
ST JULIA-ES - FURRECA F.C 0:11