Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ducks Anaheim Canhota Futebol Clube
U siebie Tactiek 532
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
34.3 gemiddelde waardering 36
average Schieten solid
weak Passen weak
average Verdedigen average


4e minuut.
Colotto speelt de bal door. Mateiaş is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Radke. Radke krijgt een gele kaart.

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Silva Neto met een snelle inworp. Kwiecień bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwiecień geeft een lange en hoge pass. Daar is Szreder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Patynek is nu in balbezit. Patynek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ducks Anaheim - Canhota Futebol Clube 0:1

17e minuut.
Pilarczyk raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Saccomani komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Volder rent richting de bal. Patynek verovert de bal door een tackle van achteren. Patynek speelt de bal door. Sáfár rent richting de bal. Sáfár draait met de bal, schiet en ... Wodarz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Dyduch passt de bal met de wreef. Gvirtz is nu in balbezit. Gvirtz met een sublieme pass. Mateiaş is nu in balbezit. Mateiaş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Volder speelt de bal door. Magalhães bereikt de bal nog maar net als eerste. Magalhães passt de bal zonder na te denken. Sáfár is nu in balbezit. Sáfár haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Kwiecień passt de bal met de wreef. Magalhães rent richting de bal. Bacchini begaat een overtreding. Bacchini krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Łożyński geeft een lange en hoge pass. Gvirtz rent richting de bal. Gvirtz met een sublieme pass. Mateiaş is nu in balbezit. Mateiaş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Weiss is nu in balbezit. Weiss passt de bal in één keer door. Daar is Radke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colotto is nu in balbezit. Colotto schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ducks Anaheim 46%, Canhota Futebol Clube 54%.
Ducks Anaheim - Canhota Futebol Clube 0:1

51e minuut.
Dyduch kopt de bal weg. Gvirtz probeert de bal met de borst te controleren. Silva Neto bereikt de bal nog maar net als eerste. Gvirtz verovert de bal door een tackle van achteren. Gvirtz geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Reimann met een snelle inworp. Radke rent richting de bal. Radke passt de bal met de wreef. Sáfár is nu in balbezit. Sáfár draait met de bal, schiet en ... Wodarz bokst de bal weg.

66e minuut.
Mateiaş is nu in balbezit. Bacchini is nu in balbezit. Bacchini probeert naar een medespeler te passen. Colotto is nu in balbezit. Colotto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Niemiec komt het veld opgelopen. Spisz komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Bacchini geeft een hoge lob. Weiss speelt de bal door. Reimann probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Spisz is nu in balbezit. Spisz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Kwiecień kopt de bal weg. Haspolatlı probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Patynek rent richting de bal. Patynek haalt uit met een fantastische trap. Wodarz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ducks Anaheim - Canhota Futebol Clube 0:2

81e minuut.
Łożyński passt de bal zonder na te denken. Daar is Spisz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bacchini probeert naar een medespeler te passen. Colotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Colotto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Szreder rent richting de bal. Szreder geeft een hoge lob. Szreder kan de bal niet met de borst controleren. Patynek rent richting de bal. Patynek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ducks Anaheim 45%, Canhota Futebol Clube 55%.
Ducks Anaheim - Canhota Futebol Clube 0:2