Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.F.Bets Canarinho FC
Attack Tactiek agora vai
53% Balbezit 47%
33% Spel op eigen helft 67%
6 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 38.8
good Schieten adequate
good Passen weak
solid Verdedigen solid


7e minuut.
Moeller onderschept slim de pass. Moeller probeert naar een medespeler te passen. Cramer speelt de bal door. Buchalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchalik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Porter geeft een hoge lob. Cramer kopt de bal weg. Gilles rent richting de bal. Buchalik onderschept slim de pass. Buchalik draait met de bal, schiet en ... Faccendini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Buchalik rent richting de bal. Buchalik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.F.Bets - Canarinho FC 0:1

31e minuut.
Bracho probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Arrua bereikt de bal nog maar net als eerste. Poenisch tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Poenisch krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Porter geeft de bal voor. Ingerslev geeft een lange en hoge pass. Borba rent richting de bal. Tekiralan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekiralan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Cramer passt de bal zonder na te denken. Buchalik is nu in balbezit. Ingerslev is nu in balbezit. Buchalik verovert de bal door een tackle van achteren. Buchalik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Bracho rent richting de bal. Cramer verovert de bal door een tackle van achteren. Cramer met een sublieme pass. Buchalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchalik geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.F.Bets 36%, Canarinho FC 64%.
A.F.Bets - Canarinho FC 0:1

52e minuut.
Gędziorowski kopt de bal weg. Daar is Moeller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arrua. Arrua krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Gędziorowski kopt de bal weg. Cramer bereikt de bal nog maar net als eerste. Irrazabal bereikt de bal nog maar net als eerste. Cramer is nu in balbezit. Cramer schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Tekiralan controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Gervasi komt het veld opgelopen. Del Bono komt het veld opgelopen. Dizdeşen komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Arrua met een sublieme pass. Borba rent richting de bal. Borba met een sublieme pass. Tekiralan is nu in balbezit. Tekiralan haalt uit met een fantastische trap. Dizdeşen bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.F.Bets 29%, Canarinho FC 71%.
A.F.Bets - Canarinho FC 0:1