Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Canarinho FC A.F.Bets
agora vai Tactiek Defend
57% Balbezit 43%
24% Spel op eigen helft 76%
22 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
35.6 gemiddelde waardering 25.6
adequate Schieten average
weak Passen average
good Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Kwaśnik passt de bal zonder na te denken. Hošek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Buchalik. Buchalik krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Buchalik draait met de bal, schiet en ... Queiroz probeert de bal aan de voet te houden. Cramer rent richting de bal. Cramer geeft de bal voor. Buchalik krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Cramer met een sublieme pass. Klungelig pakt Buchalik de bal. Wat een zware overtreding van Ionev ... Strafschop! Ionev krijgt een gele kaart. Buchalik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Moeller zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Canarinho FC - A.F.Bets 1:0

15e minuut.
Moeller speelt de bal door. Poenisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Poenisch passt de bal in één keer door. Daar is Cramer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cramer schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Moeller neemt de hoekschop. Daar is Queiroz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poenisch is nu in balbezit. Poenisch haalt uit met een fantastische trap. Paepe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Quang Dương passt de bal zonder na te denken. Cramer rent richting de bal. Cramer passt de bal in één keer door. Buchalik rent richting de bal. Buchalik schiet op doel. Paepe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Canarinho FC - A.F.Bets 2:0

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kopaniecki met de inworp. Redes bereikt de bal nog maar net als eerste. Moeller verovert de bal door een tackle van achteren. Moeller geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Quang Dương rent richting de bal. Quang Dương passt de bal zonder na te denken. Argirov heeft problemen om de bal te vangen. Moeller rent richting de bal. Moeller geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Canarinho FC 20%, A.F.Bets 80%.
Canarinho FC - A.F.Bets 2:0

49e minuut.
Moeller is nu in balbezit. Moeller geeft een hoge lob. Queiroz heeft problemen om de bal te vangen. Buchalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchalik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Canarinho FC - A.F.Bets 3:0

62e minuut.
Moeller met een sublieme pass. Buchalik rent richting de bal. Buchalik passt de bal zonder na te denken. Poenisch rent richting de bal. Poenisch draait met de bal, schiet en ... Paepe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cramer bereikt de bal nog maar net als eerste. Cramer draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Kopaniecki is nu in balbezit. Argirov begaat een overtreding. Kopaniecki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Moeller met een snel genomen vrije trap. Poenisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Poenisch haalt uit met een fantastische trap. Paepe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cramer is nu in balbezit. Cramer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Canarinho FC - A.F.Bets 4:0

73e minuut.
Dauchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Dauchez geeft een hoge lob. Daar is Adamus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poenisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Poenisch schiet op doel. Paepe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Doeltrap. Del Bono komt het veld opgelopen. Porter komt het veld opgelopen. Dizdeşen komt het veld opgelopen. Paepe trapt de bal weg. Quang Dương geeft een hoge lob. Porter kopt de bal weg. Buchalik is nu in balbezit. Buchalik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Moeller passt de bal met de wreef. Ionev rent richting de bal. Ionev passt de bal in één keer door. Del Bono rent richting de bal. Del Bono haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Del Bono rent richting de bal. Del Bono met een sublieme pass. Porter bereikt de bal nog maar net als eerste. Porter haalt uit met een fantastische trap. Queiroz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Canarinho FC - A.F.Bets 5:0

88e minuut.
Porter passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Quang Dương de bal. Morón is nu in balbezit. Moeller onderschept slim de pass. Moeller geeft een lange en hoge pass. Paepe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Del Bono rent richting de bal. Del Bono haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Canarinho FC - A.F.Bets 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Canarinho FC 28%, A.F.Bets 72%.
Canarinho FC - A.F.Bets 6:0