Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ST JULIA-ES Ducks Anaheim
343 meu Tactiek U siebie
38% Balbezit 62%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 32.4
waardeloos Schieten redelijk
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen matig


6e minuut.
Colotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Maracanã rent richting de bal. Colotto verovert de bal door een tackle van achteren. Colotto draait met de bal, schiet en ... Alves Brito maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ST JULIA-ES - Ducks Anaheim 0:1

8e minuut.
Valadão geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dyduch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gvirtz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gvirtz geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Mateiaş heeft problemen om de bal te vangen. Maracanã rent richting de bal. Mateiaş verovert de bal door een tackle van achteren. Mateiaş haalt uit met een fantastische trap. Alves Brito maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ST JULIA-ES - Ducks Anaheim 0:2

22e minuut.
Volder is nu in balbezit. Volder geeft een hoge lob. Daar is Taddei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mateiaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateiaş haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Corrêa passt de bal met de wreef. Capel is nu in balbezit. Dyduch tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dyduch krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Volder probeert naar een medespeler te passen. Łożyński is nu in balbezit. Łożyński passt de bal met de wreef. Mateiaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateiaş draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

39e minuut.
Scorpions bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacchini verovert de bal door een tackle van achteren. Bacchini geeft een lange en hoge pass. Mateiaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateiaş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Mazzeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyduch onderschept slim de pass. Dyduch met een sublieme pass. Colotto rent richting de bal. Colotto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ST JULIA-ES - Ducks Anaheim 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ST JULIA-ES 80%, Ducks Anaheim 20%.
ST JULIA-ES - Ducks Anaheim 0:3

61e minuut.
Doeltrap. Niemiec komt het veld opgelopen. Spisz komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Colotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Colotto passt de bal met de wreef. Spisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Spisz draait met de bal, schiet en ... Alves Brito probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ST JULIA-ES - Ducks Anaheim 0:4

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Frankiewicz komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Niemiec onderschept slim de pass. Niemiec passt de bal in één keer door. Frankiewicz met een sublieme pass. Spisz heeft problemen om de bal te vangen. Spisz geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Klungelig pakt Valadão de bal. Valadão geeft een lange en hoge pass. Dyduch speelt de bal door. Daar is Colotto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colotto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Bacchini verovert de bal door een tackle van achteren. Colotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacchini rent richting de bal. Spisz rent richting de bal. Spisz schiet op doel. Alves Brito kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Colotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Colotto draait met de bal, schiet en ... Paal!

86e minuut.
Scorpions speelt de bal door. Gvirtz heeft problemen om de bal te vangen. Gvirtz speelt de bal door. Colotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Colotto schiet op doel. Alves Brito probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Pilarczyk speelt de bal door. Gvirtz is nu in balbezit. Gvirtz speelt de bal door. Bacchini rent richting de bal. Bacchini passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Bacchini is nu in balbezit. Bacchini passt de bal in één keer door. Spisz is nu in balbezit. Spisz schiet op doel. Alves Brito maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ST JULIA-ES - Ducks Anaheim 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ST JULIA-ES 69%, Ducks Anaheim 31%.
ST JULIA-ES - Ducks Anaheim 0:5