Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FURRECA F.C Canhota Futebol Clube
nova Tactiek 532
43% Balbezit 57%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
31.8 gemiddelde waardering 33.7
redelijk Schieten goed
matig Passen zwak
zwak Verdedigen zwak


1e minuut.
Canabrava geeft een lange en hoge pass. Silva Neto bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van da Cachaça. da Cachaça krijgt een gele kaart.

12e minuut.
da Cachaça is nu in balbezit. da Cachaça passt de bal met de wreef. Grilo heeft problemen om de bal te vangen. Zanesco rent richting de bal. Zanesco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Lucaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucaciu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mozer de bal. Sáfár is nu in balbezit. Sáfár schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Ziel geeft een hoge lob. Stange geeft een hoge lob. Daar is Açougueiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zanesco bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanesco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Grilo verovert de bal door een tackle van achteren. Natzuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Natzuka geeft een hoge lob. Sáfár bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáfár schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FURRECA F.C 50%, Canhota Futebol Clube 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FURRECA F.C - Canhota Futebol Clube 0:0

47e minuut.
Garibaldi geeft een lange en hoge pass. Açougueiro kopt de bal weg. Klungelig pakt Ziel de bal. Zanesco bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanesco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Surfista met een harde bal richting middenveld. Açougueiro is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grilo. Açougueiro wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

63e minuut.
Eco probeert naar een medespeler te passen. da Cachaça is nu in balbezit. Guerra de Andrade maakt een afschuwelijke overtreding. da Cachaça is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Eco met een snel genomen vrije trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FURRECA F.C - Canhota Futebol Clube 1:0

66e minuut.
Lucaciu kopt de bal weg. Kwiecień rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Garibaldi. Garibaldi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FURRECA F.C 45%, Canhota Futebol Clube 55%.
FURRECA F.C - Canhota Futebol Clube 1:0