Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Canarinho FC SEP Palmeiras
apollo Tactiek Lucas1
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.7 gemiddelde waardering 40.9
redelijk Schieten goed
slecht Passen redelijk
solide Verdedigen redelijk


3e minuut.
Moeller onderschept slim de pass. Prudêncio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moeller raakt geblesseerd tijdens het duel. Moeller zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Cramer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Irrazabal rent richting de bal. Irrazabal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Canarinho FC - SEP Palmeiras 1:0

4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cramer met een snelle inworp. Malagola rent richting de bal. Moeller onderschept slim de pass. Moeller geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Kopaniecki met een sublieme pass. Cramer rent richting de bal. Irrazabal rent richting de bal. Irrazabal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Canarinho FC - SEP Palmeiras 2:0

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prudêncio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iorgulescu is nu in balbezit. Iorgulescu geeft een hoge lob. Arreaza krijgt zijn hoofd ertegen. Duţă bokst de bal weg.

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Del Bono komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Dytłow geeft de bal voor. Bebek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Quang Dương ... Strafschop! Directe rode kaart, Quang Dương moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Quang Dương schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Bebek raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Arreaza neemt zijn aanloop. Duţă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Canarinho FC - SEP Palmeiras 2:1

40e minuut.
Valão rent richting de bal. Irrazabal verovert de bal door een tackle van achteren. Irrazabal probeert naar een medespeler te passen. Del Bono heeft problemen om de bal te vangen. Del Bono schiet op doel. Guguła bokst de bal weg.

41e minuut.
Irrazabal rent richting de bal. Sieńko legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Irrazabal is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Irrazabal legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Canarinho FC - SEP Palmeiras 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Canarinho FC 53%, SEP Palmeiras 47%.
Canarinho FC - SEP Palmeiras 3:1

50e minuut.
Iorgulescu rent richting de bal. Helísek onderschept slim de pass. Helísek geeft een lange en hoge pass. Irrazabal is nu in balbezit. Irrazabal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Gędziorowski onderschept slim de pass. Gędziorowski geeft een lange en hoge pass. Dytłow heeft problemen om de bal te vangen. Del Bono verovert de bal door een tackle van achteren. Del Bono draait met de bal, schiet en ... Guguła bokst de bal weg. Irrazabal bereikt de bal nog maar net als eerste. Irrazabal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Canarinho FC - SEP Palmeiras 4:1

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dizdeşen komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Canarinho FC 51%, SEP Palmeiras 49%.
Canarinho FC - SEP Palmeiras 4:1