Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Laranjeiras A.F.Bets
352t Tactiek Nova Temporada
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
14 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.1 gemiddelde waardering 52.5
good Schieten excellent
average Passen solid
good Verdedigen solid


3e minuut.
Semmeling verovert de bal door een tackle van achteren. Arrua is nu in balbezit. Arrua passt de bal zonder na te denken. Graaven rent richting de bal. Graaven haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Niziołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Niziołek passt de bal zonder na te denken. Arrua bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrua geeft de bal voor. Graaven krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Ingerslev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingerslev geeft een lange en hoge pass. Butucea probeert de bal met de borst te controleren. Semmeling rent richting de bal. Semmeling draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Laranjeiras - A.F.Bets 0:1

14e minuut.
Arrua rent richting de bal. Villanueva verovert de bal door een tackle van achteren. Villanueva passt de bal met de wreef. Gutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Gutowski heeft problemen om de bal te vangen. Baranowski begaat een overtreding. Gutowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Steffenhagen met een snel genomen vrije trap. Gutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutowski schiet op doel. Sardento werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Laranjeiras - A.F.Bets 1:1

20e minuut.
Perez probeert de bal aan de voet te houden. Arrua rent richting de bal. Arrua passt de bal met de wreef. Semmeling rent richting de bal. Semmeling haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Daar is Sephadi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arrua bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrua passt de bal zonder na te denken. Borba is nu in balbezit. Borba geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Villanueva geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Barradão bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutowski rent richting de bal. Gutowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Laranjeiras - A.F.Bets 2:1

37e minuut.
Niziołek heeft problemen om de bal te vangen. Steffenhagen bereikt de bal nog maar net als eerste. Niziołek maakt een afschuwelijke overtreding. Niziołek krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Arrua rent richting de bal. Kijoś verovert de bal door een tackle van achteren. Kijoś met een sublieme pass. Gutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Laranjeiras - A.F.Bets 3:1

40e minuut.
Borba is nu in balbezit. Borba passt de bal met de wreef. Graaven bereikt de bal nog maar net als eerste. Graaven haalt uit met een fantastische trap. Ghişoiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Laranjeiras - A.F.Bets 3:2

42e minuut.
Borba verovert de bal door een tackle van achteren. Borba geeft een hoge lob. Daar is Begala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Graaven is nu in balbezit. Graaven haalt uit met een fantastische trap. Ghişoiu bokst de bal weg. Graaven rent richting de bal. Graaven schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Laranjeiras - A.F.Bets 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Laranjeiras 59%, A.F.Bets 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Laranjeiras - A.F.Bets 3:3

48e minuut.
Ingerslev bereikt de bal nog maar net als eerste. Villanueva onderschept slim de pass. Villanueva speelt de bal door. Gutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutowski draait met de bal, schiet en ... Sardento kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Begala geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ingerslev met de inworp. Arrua is nu in balbezit. Arrua geeft de bal voor. Ghişoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Semmeling heeft problemen om de bal te vangen. Semmeling haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Laranjeiras - A.F.Bets 3:4

58e minuut.
Graaven passt de bal in één keer door. Semmeling rent richting de bal. Perez met een sublieme pass. Semmeling bereikt de bal nog maar net als eerste. Semmeling schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Doeltrap. Ghişoiu trapt de bal weg van het doel. Arrua kopt de bal weg. Daar is Sephadi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sephadi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Targosz geeft de bal voor. Klungelig pakt Steffenhagen de bal. Steffenhagen geeft de bal voor. Gutowski rent richting de bal. Gutowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Perez rent richting de bal. Semmeling begaat een overtreding. Perez raakt geblesseerd tijdens het duel. Perez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gutowski springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Begala geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sephadi met de inworp. Semmeling is nu in balbezit. Semmeling haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Laranjeiras - A.F.Bets 3:5

81e minuut.
Sephadi heeft problemen om de bal te vangen. Villanueva rent richting de bal. Sephadi begaat een overtreding. Sephadi krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Targosz verovert de bal door een tackle van achteren. Targosz geeft een hoge lob. Ingerslev speelt de bal door. Klungelig pakt Graaven de bal. Graaven haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Arrua is nu in balbezit. Arrua probeert naar een medespeler te passen. Graaven is nu in balbezit. Graaven draait met de bal, schiet en ... Errea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ghişoiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Semmeling rent richting de bal. De bal vliegt tegen de lat. Graaven bereikt de bal nog maar net als eerste. Graaven haalt uit met een fantastische trap. Ghişoiu probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Laranjeiras 60%, A.F.Bets 40%.
Laranjeiras - A.F.Bets 3:5