Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ducks Anaheim FURRECA F.C
U siebie Tactiek nova
54% Balbezit 46%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
35.5 gemiddelde waardering 30.2
redelijk Schieten matig
zwak Passen zwak
redelijk Verdedigen zwak


2e minuut.
Gajewski rent richting de bal. Gajewski met een sublieme pass. Mateiaş rent richting de bal. Mateiaş draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

5e minuut.
Bacchini kopt de bal weg. Stange heeft problemen om de bal te vangen. Mateiaş is nu in balbezit. Colotto is nu in balbezit. Colotto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Gvirtz rent richting de bal. Gvirtz passt de bal in één keer door. Bacchini geeft een lange en hoge pass. Colotto rent richting de bal. Colotto haalt uit met een fantastische trap. Rocheteau probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rocheteau speelt de bal door. Volder kopt de bal weg. Nicklaus heeft problemen om de bal te vangen. Mateiaş rent richting de bal. Mateiaş draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Klungelig pakt Dyduch de bal. Soto rent richting de bal. Dyduch tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Soto wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

30e minuut.
Soto passt de bal in één keer door. da Cachaça bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilarczyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. da Cachaça raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Eco neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Mateiaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicklaus begaat een overtreding. Mateiaş raakt geblesseerd tijdens het duel. Gvirtz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Colotto springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Nicklaus geeft de bal voor. Mendes kopt de bal weg. Garibaldi rent richting de bal. Garibaldi draait met de bal, schiet en ... Wodarz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ducks Anaheim - FURRECA F.C 0:1

40e minuut.
Dyduch rent richting de bal. da Cachaça onderschept slim de pass. da Cachaça met een sublieme pass. Garibaldi is nu in balbezit. Garibaldi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ducks Anaheim 57%, FURRECA F.C 43%.
Ducks Anaheim - FURRECA F.C 0:1

48e minuut.
Volder is nu in balbezit. Gajewski onderschept slim de pass. Gajewski geeft een hoge lob. da Cachaça is nu in balbezit. da Cachaça draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Bacchini onderschept slim de pass. Bacchini geeft een hoge lob. Pedalada heeft problemen om de bal te vangen. Mateiaş is nu in balbezit. Mateiaş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Gajewski geeft een hoge lob. Pilarczyk rent richting de bal. Pilarczyk geeft een hoge lob. Colotto rent richting de bal. Colotto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Niemiec komt het veld opgelopen. Spisz komt het veld opgelopen.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Frankiewicz komt het veld opgelopen.

77e minuut.
da Cachaça bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacchini speelt de bal door. Colotto rent richting de bal. Colotto haalt uit met een fantastische trap. Rocheteau kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Gvirtz controleert de bal met de borst. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gvirtz. Gvirtz krijgt een gele kaart. Soto raakt geblesseerd tijdens het duel. Eresov met een snel genomen vrije trap. Wodarz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Gvirtz passt de bal in één keer door. Bacchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacchini speelt de bal door. Colotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Colotto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ducks Anaheim - FURRECA F.C 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ducks Anaheim 49%, FURRECA F.C 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ducks Anaheim - FURRECA F.C 1:1