Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Canarinho FC FURRECA F.C
agora vai Tactiek nova
58% Balbezit 42%
31% Spel op eigen helft 69%
22 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
33.4 gemiddelde waardering 27.5
redelijk Schieten slecht
zwak Passen matig
goed Verdedigen zwak


2e minuut.
Kopaniecki geeft een hoge lob. Mozer rent richting de bal. Moeller onderschept slim de pass. Cramer bereikt de bal nog maar net als eerste. Cramer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Chiquinho raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Alończyk komt het veld opgelopen.

5e minuut.
Quang Dương bereikt de bal nog maar net als eerste. Alończyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Quang Dương is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kopaniecki zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Poenisch kopt de bal weg. Porter bereikt de bal nog maar net als eerste. Porter haalt uit met een fantastische trap. Andino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Canarinho FC - FURRECA F.C 1:0

11e minuut.
Moeller passt de bal in één keer door. Poenisch rent richting de bal. Porter rent richting de bal. Porter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Canarinho FC - FURRECA F.C 2:0

14e minuut.
Helísek geeft een hoge lob. Pedalada probeert de bal aan de voet te houden. Poenisch is nu in balbezit. Klungelig pakt Poenisch de bal. Poenisch draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Daar is Cramer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porter is nu in balbezit. Cramer is nu in balbezit. Cramer haalt uit met een fantastische trap. Andino probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Klungelig pakt Porter de bal. Porter geeft de bal voor. Pelicano bereikt de bal nog maar net als eerste. Poenisch onderschept slim de pass. Poenisch draait met de bal, schiet en ... Andino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Cramer is nu in balbezit. Cramer passt de bal zonder na te denken. Porter heeft problemen om de bal te vangen. Porter schiet op doel. Andino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Canarinho FC - FURRECA F.C 3:0

29e minuut.
Poenisch rent richting de bal. Alończyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Poenisch is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Moeller zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cramer krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Na een snelle pass probeert Porter de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Canarinho FC - FURRECA F.C 4:0

45e minuut.
Stange bereikt de bal nog maar net als eerste. Poenisch verovert de bal door een tackle van achteren. Porter is nu in balbezit. Porter haalt uit met een fantastische trap. Moeller probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Canarinho FC - FURRECA F.C 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Canarinho FC 30%, FURRECA F.C 70%.
Canarinho FC - FURRECA F.C 5:0

58e minuut.
Poenisch is nu in balbezit. Porter is nu in balbezit. Poenisch heeft problemen om de bal te vangen. Porter is nu in balbezit. Moeller is nu in balbezit. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Moeller rent richting de bal. Moeller draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Canarinho FC - FURRECA F.C 6:0

66e minuut.
Poenisch probeert naar een medespeler te passen. Moeller is nu in balbezit. Mozer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moeller is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Moeller neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Andino bokst de bal weg.

67e minuut.
Cramer is nu in balbezit. Porter bereikt de bal nog maar net als eerste. Cramer bereikt de bal nog maar net als eerste. Porter bereikt de bal nog maar net als eerste. Porter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Canarinho FC - FURRECA F.C 7:0

67e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Andino niet meer kan verder spelen. Surfista komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Querendo is nu in balbezit. Porter is nu in balbezit. Moeller geeft een lange en hoge pass. Poenisch rent richting de bal. Poenisch draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Cramer bereikt de bal nog maar net als eerste. Stange onderschept slim de pass. Porter verovert de bal door een tackle van achteren. Cramer rent richting de bal. Cramer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Del Bono komt het veld opgelopen. Buchalik komt het veld opgelopen. Dizdeşen komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Del Bono onderschept slim de pass. Stange is nu in balbezit. Del Bono onderschept slim de pass. Del Bono heeft problemen om de bal te vangen. Del Bono draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Buchalik geeft een lange en hoge pass. Del Bono kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Moeller de bal onder controle te krijgen. Del Bono is nu in balbezit. Del Bono schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Buchalik is nu in balbezit. Moeller rent richting de bal. Moeller speelt de bal door. Klungelig pakt Porter de bal. Porter schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Canarinho FC 32%, FURRECA F.C 68%.
Canarinho FC - FURRECA F.C 7:0