Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ducks Anaheim joacaba Team
U siebie Tactiek Attack
60% Balbezit 40%
28% Spel op eigen helft 72%
20 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
31.2 gemiddelde waardering 19.9
adequate Schieten poor
weak Passen poor
average Verdedigen weak


5e minuut.
Colotto heeft problemen om de bal te vangen. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Colotto onderschept slim de pass. Colotto draait met de bal, schiet en ... Sorriso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ducks Anaheim - joacaba Team 1:0

9e minuut.
Colotto speelt de bal door. Bacchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacchini haalt uit met een fantastische trap. Pedregosa probeert de bal aan de voet te houden. Colotto probeert naar een medespeler te passen. Sorriso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pedregosa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mateiaş is nu in balbezit. Mateiaş haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Gvirtz is nu in balbezit. Gvirtz passt de bal met de wreef. Bacchini speelt de bal door. Mateiaş is nu in balbezit. Mateiaş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Doeltrap. Haspolatlı met een harde bal richting middenveld. Bacchini kopt de bal weg. Mateiaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateiaş draait met de bal, schiet en ... Sorriso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Colotto met een sublieme pass. Mateiaş is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pedregosa. Pedregosa krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Gvirtz rent richting de bal. Gvirtz passt de bal met de wreef. Mateiaş rent richting de bal. Colotto rent richting de bal. Colotto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ducks Anaheim - joacaba Team 2:0

41e minuut.
Łożyński passt de bal zonder na te denken. Colotto is nu in balbezit. Soto schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Soto moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Soto schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Colotto is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Volder met een snel genomen vrije trap. Colotto is nu in balbezit. Colotto haalt uit met een fantastische trap. Sorriso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ducks Anaheim - joacaba Team 3:0

43e minuut.
Szreder met een snelle inworp. Klungelig pakt Łożyński de bal. Łożyński speelt de bal door. Colotto is nu in balbezit. Colotto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Volder is nu in balbezit. Suassuna onderschept slim de pass. Suassuna passt de bal met de wreef. Navarro is nu in balbezit. Navarro haalt uit met een fantastische trap. Stanisz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Messias rent richting de bal. Messias haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ducks Anaheim - joacaba Team 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ducks Anaheim 35%, joacaba Team 65%.
Ducks Anaheim - joacaba Team 3:1

46e minuut.
Patola speelt de bal door. Navarro is nu in balbezit. Colotto verovert de bal door een tackle van achteren. Colotto schiet op doel. Sorriso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ducks Anaheim - joacaba Team 4:1

48e minuut.
Felix heeft problemen om de bal te vangen. Niemiec rent richting de bal. Niemiec passt de bal zonder na te denken. Colotto is nu in balbezit. Colotto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Mateiaş probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pedregosa is nu in balbezit. Colotto verovert de bal door een tackle van achteren. Colotto schiet op doel. Sorriso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ducks Anaheim - joacaba Team 5:1

54e minuut.
Pilarczyk onderschept slim de pass. Pilarczyk geeft de bal voor. Klungelig pakt Pedregosa de bal. Mateiaş is nu in balbezit. Mateiaş schiet op doel. Sorriso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Colotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Colotto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ducks Anaheim - joacaba Team 6:1

61e minuut.
Inworp. Spisz komt het veld opgelopen.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Frankiewicz komt het veld opgelopen. Wodarz komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Volder onderschept slim de pass. Volder speelt de bal door. Niemiec probeert naar een medespeler te passen. Colotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Colotto schiet op doel. Sorriso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Colotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Colotto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ducks Anaheim - joacaba Team 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ducks Anaheim 21%, joacaba Team 79%.
Ducks Anaheim - joacaba Team 7:1