Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
joacaba Team Ducks Anaheim
Attack Tactiek U siebie
44% Balbezit 56%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 35.1
poor Schieten adequate
poor Passen weak
weak Verdedigen average


10e minuut.
Łożyński probeert naar een medespeler te passen. Pedregosa heeft problemen om de bal te vangen. Colotto is nu in balbezit. Colotto draait met de bal, schiet en ... Sorriso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
joacaba Team - Ducks Anaheim 0:1

17e minuut.
Tomazzi is nu in balbezit. Tomazzi passt de bal zonder na te denken. Bacchini met een sublieme pass. Colotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Colotto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

29e minuut.
Volder geeft een hoge lob. Gvirtz geeft de bal voor. Bacchini kopt de bal weg. Mateiaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateiaş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Mateiaş verovert de bal door een tackle van achteren. Colotto is nu in balbezit. Bacchini rent richting de bal. Bacchini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Querubim bereikt de bal nog maar net als eerste. Querubim passt de bal met de wreef. Navarro rent richting de bal. Navarro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
joacaba Team - Ducks Anaheim 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: joacaba Team 53%, Ducks Anaheim 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
joacaba Team - Ducks Anaheim 1:1

53e minuut.
Szreder verovert de bal door een tackle van achteren. Szreder geeft een hoge lob. Daar is Gvirtz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colotto rent richting de bal. Colotto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Wodarz trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Colotto de bal. Colotto speelt de bal door. Mateiaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateiaş draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Doeltrap. Spisz komt het veld opgelopen. Niemiec komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Szreder bereikt de bal nog maar net als eerste. Querubim bereikt de bal nog maar net als eerste. Szreder verovert de bal door een tackle van achteren. Tomazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Łożyński geeft de bal voor. Sorriso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Frankiewicz komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Daar is Vilar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colotto rent richting de bal. Soto legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Soto krijgt een gele kaart. Colotto is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Colotto zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
joacaba Team - Ducks Anaheim 1:2

81e minuut.
Spisz is nu in balbezit. Spisz passt de bal met de wreef. Pedregosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Colotto verovert de bal door een tackle van achteren. Colotto haalt uit met een fantastische trap. Sorriso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Colotto is nu in balbezit. Colotto geeft een lange en hoge pass. Spisz rent richting de bal. Spisz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
joacaba Team - Ducks Anaheim 1:3

84e minuut.
Dyduch is nu in balbezit. Dyduch passt de bal met de wreef. Pedregosa probeert de bal aan de voet te houden. Colotto is nu in balbezit. Colotto haalt uit met een fantastische trap. Sorriso bokst de bal weg.

87e minuut.
Gvirtz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Spisz de bal. Spisz haalt uit met een fantastische trap. Sorriso probeert wanhopig de bal te grijpen. Pedregosa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
joacaba Team - Ducks Anaheim 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: joacaba Team 71%, Ducks Anaheim 29%.
joacaba Team - Ducks Anaheim 1:4