Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.F.Bets Canhota Futebol Clube
Nova Temporada Tactiek 532
58% Balbezit 42%
41% Spel op eigen helft 59%
19 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.7 gemiddelde waardering 33.3
excellent Schieten adequate
very good Passen weak
adequate Verdedigen weak


8e minuut.
Grilo passt de bal zonder na te denken. Kwaśnik rent richting de bal. Ingerslev speelt de bal door. Sephadi is nu in balbezit. Sephadi draait met de bal, schiet en ... Marangão probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Kwaśnik rent richting de bal. Grilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Grozăvescu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sephadi de bal. Sephadi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Grozăvescu rent richting de bal. Grozăvescu met een sublieme pass. Kwaśnik rent richting de bal. Semmeling bereikt de bal nog maar net als eerste. Semmeling geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Borba bereikt de bal nog maar net als eerste. Borba geeft een lange en hoge pass. Sephadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sephadi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.F.Bets - Canhota Futebol Clube 1:0

36e minuut.
Sáfár bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáfár met een sublieme pass. Magalhães probeert de bal aan de voet te houden. Sephadi onderschept slim de pass. Sephadi haalt uit met een fantastische trap. Marangão verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sephadi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Semmeling springt en kopt de bal. Marangão maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Sephadi is nu in balbezit. Sephadi heeft problemen om de bal te vangen. Sephadi passt de bal zonder na te denken. Semmeling bereikt de bal nog maar net als eerste. Semmeling draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.F.Bets - Canhota Futebol Clube 2:0

40e minuut.
Sirnes speelt de bal door. Borba met een sublieme pass. Sephadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Semmeling bereikt de bal nog maar net als eerste. Semmeling schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
A.F.Bets - Canhota Futebol Clube 3:0

42e minuut.
Ingerslev geeft een lange en hoge pass. Daar is Ziel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sephadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sephadi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.F.Bets - Canhota Futebol Clube 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.F.Bets 40%, Canhota Futebol Clube 60%.
A.F.Bets - Canhota Futebol Clube 4:0

54e minuut.
Sephadi passt de bal zonder na te denken. Semmeling is nu in balbezit. Ziel speelt de bal door. Semmeling bereikt de bal nog maar net als eerste. Semmeling haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Grilo is nu in balbezit. Grozăvescu onderschept slim de pass. Grozăvescu met een sublieme pass. Sephadi is nu in balbezit. Sephadi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Sirnes passt de bal zonder na te denken. Borba bereikt de bal nog maar net als eerste. Borba met een sublieme pass. Sephadi is nu in balbezit. Sephadi geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Ingerslev is nu in balbezit. Kwaśnik is nu in balbezit. Lucaciu onderschept slim de pass. Ingerslev geeft een lange en hoge pass. Sephadi bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
A.F.Bets - Canhota Futebol Clube 5:0

71e minuut.
Sephadi heeft problemen om de bal te vangen. Ziel geeft de bal voor. Ingerslev kopt de bal weg. Semmeling bereikt de bal nog maar net als eerste. Semmeling haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.F.Bets - Canhota Futebol Clube 6:0

74e minuut.
Sirnes met een sublieme pass. Borba rent richting de bal. Borba speelt de bal door. Semmeling bereikt de bal nog maar net als eerste. Semmeling schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Ingerslev geeft een hoge lob. Sephadi kopt de bal weg. Weiss probeert de bal met de borst te controleren. Semmeling bereikt de bal nog maar net als eerste. Semmeling schiet op doel. Marangão kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sephadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sephadi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.F.Bets - Canhota Futebol Clube 7:0

88e minuut.
Grozăvescu met een sublieme pass. Sephadi is nu in balbezit. Sephadi passt de bal zonder na te denken. Semmeling rent richting de bal. Semmeling schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.F.Bets - Canhota Futebol Clube 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.F.Bets 41%, Canhota Futebol Clube 59%.
A.F.Bets - Canhota Futebol Clube 8:0