Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Laranjeiras FURRECA F.C
352t Tactiek nova
58% Balbezit 42%
36% Spel op eigen helft 64%
27 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
43 gemiddelde waardering 27.6
solide Schieten zwak
matig Passen matig
goed Verdedigen zwak


2e minuut.
Villanueva geeft een lange en hoge pass. Perez heeft problemen om de bal te vangen. Gutowski is nu in balbezit. Gutowski schiet op doel. Andino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Laranjeiras - FURRECA F.C 1:0

8e minuut.
Klungelig pakt Surfista de bal. Eco rent richting de bal. Eco passt de bal met de wreef. Canabrava rent richting de bal. Canabrava schiet op doel. Ghişoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Begala onderschept slim de pass. Begala speelt de bal door. Barradão is nu in balbezit. Barradão haalt uit met een fantastische trap. Andino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Laranjeiras - FURRECA F.C 2:0

21e minuut.
Pedalada geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Villanueva met een snelle inworp. Kijoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kijoś speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Stange geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Perez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gutowski is nu in balbezit. Gutowski schiet op doel. Andino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Stange geeft een hoge lob. Inworp. Perez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Doeltrap. Andino met een harde bal richting middenveld. Kijoś kopt de bal weg. Gutowski is nu in balbezit. Gutowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Eco met een sublieme pass. Stange probeert naar een medespeler te passen. Gutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutowski draait met de bal, schiet en ... Pedalada probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Gutowski rent richting de bal. Eco bereikt de bal nog maar net als eerste. Kijoś rent richting de bal. Kijoś haalt uit met een fantastische trap. Andino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Laranjeiras - FURRECA F.C 3:0

40e minuut.
Stange passt de bal in één keer door. Perez rent richting de bal. Perez geeft de bal voor. Villanueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Villanueva schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Pedalada bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedalada geeft een lange en hoge pass. Targosz is nu in balbezit. Targosz geeft een hoge lob. Barradão maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Laranjeiras - FURRECA F.C 4:0

44e minuut.
Kijoś rent richting de bal. Kijoś geeft de bal voor. Barradão rent richting de bal. Barradão schiet op doel. Andino probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Laranjeiras 30%, FURRECA F.C 70%.
Laranjeiras - FURRECA F.C 4:0

51e minuut.
Gutowski is nu in balbezit. Gutowski probeert naar een medespeler te passen. Barradão rent richting de bal. Barradão schiet op doel. Andino probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Barradão is nu in balbezit. Barradão haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Laranjeiras - FURRECA F.C 5:0

54e minuut.
Targosz rent richting de bal. Targosz geeft een hoge lob. Gutowski heeft problemen om de bal te vangen. Gutowski draait met de bal, schiet en ... Andino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Kaczmarski geeft een lange en hoge pass. Perez bereikt de bal nog maar net als eerste. Perez speelt de bal door. Klungelig pakt Barradão de bal. Barradão schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Perez onderschept slim de pass. Perez met een sublieme pass. Klungelig pakt Eco de bal. Barradão bereikt de bal nog maar net als eerste. Barradão draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Villanueva zal de hoekschop nemen. Mozer heeft problemen om de bal te vangen. Gutowski rent richting de bal. Gutowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Laranjeiras - FURRECA F.C 6:0

69e minuut.
Perez passt de bal met de wreef. Villanueva rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Surfista. Surfista krijgt een gele kaart. Villanueva is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kaczmarski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gutowski is nu in balbezit. Gutowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Laranjeiras - FURRECA F.C 7:0

71e minuut.
Kijoś rent richting de bal. Kijoś passt de bal in één keer door. Gutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barradão is nu in balbezit. Barradão haalt uit met een fantastische trap. Andino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stange bereikt de bal nog maar net als eerste. Stange geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Villanueva met een snelle inworp. Barradão geeft een hoge lob. Andino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Laranjeiras - FURRECA F.C 8:0

75e minuut.
Açougueiro heeft problemen om de bal te vangen. Barradão bereikt de bal nog maar net als eerste. Eco bereikt de bal nog maar net als eerste. Barradão onderschept slim de pass. Barradão schiet op doel. Andino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Ghişoiu probeert naar een medespeler te passen. Kaczmarski met een sublieme pass. Targosz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. da Cachaça bereikt de bal nog maar net als eerste. da Cachaça schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Laranjeiras - FURRECA F.C 8:1

83e minuut.
Begala bereikt de bal nog maar net als eerste. Barradão is nu in balbezit. Kijoś is nu in balbezit. Barradão is nu in balbezit. Barradão draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Kaczmarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaczmarski geeft de bal voor. Eco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barradão is nu in balbezit. Barradão draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Laranjeiras 41%, FURRECA F.C 59%.
Laranjeiras - FURRECA F.C 8:1