Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FURRECA F.C Laranjeiras
nova Tactiek 352t
40% Balbezit 60%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 36
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
25.6 gemiddelde waardering 44.9
zwak Schieten solide
zwak Passen redelijk
slecht Verdedigen goed


1e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szczerbaniuk met de inworp. Kaczmarski rent richting de bal. Kaczmarski geeft de bal voor. Speriatu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FURRECA F.C - Laranjeiras 0:1

2e minuut.
Speriatu onderschept slim de pass. de Ipanema rent richting de bal. Speriatu bereikt de bal nog maar net als eerste. de Ipanema rent richting de bal. de Ipanema haalt uit met een fantastische trap. Andino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Stange, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Speriatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Speriatu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FURRECA F.C - Laranjeiras 0:2

4e minuut.
Klungelig pakt Alito de bal. Kaczmarski is nu in balbezit. Kaczmarski geeft een hoge lob. Stange heeft problemen om de bal te vangen. Speriatu is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Pesce maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Stange de bal. Speriatu is nu in balbezit. Speriatu schiet op doel. Andino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FURRECA F.C - Laranjeiras 0:3

17e minuut.
Targosz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pederoda met een snelle inworp. Esteves bereikt de bal nog maar net als eerste. Esteves geeft een hoge lob. Pereira da Fonseca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Pesce geeft de bal voor. Mozer heeft problemen om de bal te vangen. Speriatu rent richting de bal. Speriatu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Petović bereikt de bal nog maar net als eerste. Speriatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Petović met een sublieme pass. Speriatu rent richting de bal. Speriatu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Haunsschmid neemt de hoekschop. Daar is Pelicano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaczmarski met een sublieme pass. Petović is nu in balbezit. Petović geeft een hoge lob. Andino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Pedalada de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FURRECA F.C - Laranjeiras 0:4

34e minuut.
Mozer rent richting de bal. Petović onderschept slim de pass. Petović probeert naar een medespeler te passen. Speriatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Speriatu draait met de bal, schiet en ... Andino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Speriatu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kijoś komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Kaczmarski met een sublieme pass. Pesce rent richting de bal. Pesce geeft een hoge lob. Kijoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kijoś draait met de bal, schiet en ... Andino bokst de bal weg. de Ipanema maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Pedalada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kijoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kijoś haalt uit met een fantastische trap. Andino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FURRECA F.C - Laranjeiras 0:5

39e minuut.
Pesce passt de bal zonder na te denken. Petović rent richting de bal. Petović geeft een lange en hoge pass. Kaczmarski is nu in balbezit. Kaczmarski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Andino trapt de bal weg van het doel. Petović kopt de bal weg. Klungelig pakt Stange de bal. Haunsschmid bereikt de bal nog maar net als eerste. Haunsschmid geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Chiquinho rent richting de bal. Petović verovert de bal door een tackle van achteren. Petović passt de bal in één keer door. Kijoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kijoś schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FURRECA F.C - Laranjeiras 0:6

45e minuut.
Stange geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Haunsschmid met de inworp. Petović rent richting de bal. Petović geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. de Ipanema rent richting de bal. de Ipanema haalt uit met een fantastische trap. Andino bokst de bal weg. Chiquinho heeft problemen om de bal te vangen. Kijoś is nu in balbezit. Kijoś haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FURRECA F.C 71%, Laranjeiras 29%.
FURRECA F.C - Laranjeiras 0:6

46e minuut.
Kaczmarski rent richting de bal. Kaczmarski geeft een hoge lob. de Ipanema is nu in balbezit. de Ipanema schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FURRECA F.C - Laranjeiras 0:7

51e minuut.
Petović passt de bal in één keer door. Kijoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kijoś passt de bal zonder na te denken. de Ipanema rent richting de bal. de Ipanema schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FURRECA F.C - Laranjeiras 0:8

51e minuut.
da Vila probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Esteves de bal. Kijoś onderschept slim de pass. Kijoś draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Kijoś heeft problemen om de bal te vangen. Kijoś passt de bal met de wreef. Petović met een sublieme pass. Kaczmarski is nu in balbezit. Kaczmarski haalt uit met een fantastische trap. Andino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Pelicano met een snelle inworp. Alito is nu in balbezit. Szczerbaniuk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alito wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Alito kan niet meer verder spelen. Alończyk komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Pederoda passt de bal in één keer door. Haunsschmid is nu in balbezit. Haunsschmid geeft een hoge lob. Kijoś rent richting de bal. Kijoś haalt uit met een fantastische trap. Andino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Haunsschmid geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. de Ipanema heeft problemen om de bal te vangen. de Ipanema schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Kaczmarski onderschept slim de pass. Kaczmarski probeert naar een medespeler te passen. Haunsschmid met een sublieme pass. Kijoś rent richting de bal. Kijoś schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Mozer speelt de bal door. de Ipanema speelt de bal door. Kaczmarski is nu in balbezit. Kaczmarski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Pesce is nu in balbezit. Pesce geeft een lange en hoge pass. Kijoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kijoś haalt uit met een fantastische trap. Andino probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Haunsschmid bereikt de bal nog maar net als eerste. Haunsschmid passt de bal in één keer door. Mozer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kijoś onderschept slim de pass. Kijoś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FURRECA F.C - Laranjeiras 0:9

79e minuut.
Pelicano geeft een hoge lob. Kaczmarski probeert de bal aan de voet te houden. Szczerbaniuk geeft een hoge lob. Kijoś rent richting de bal. Kijoś haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kijoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kijoś schiet op doel. Andino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FURRECA F.C - Laranjeiras 0:10

84e minuut.
Sarantis geeft de bal voor. Klungelig pakt Stange de bal. Stange geeft een hoge lob. Alończyk is nu in balbezit. Alończyk geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. da Vila bereikt de bal nog maar net als eerste. da Vila schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FURRECA F.C - Laranjeiras 1:10

86e minuut.
de Ipanema is nu in balbezit. de Ipanema passt de bal in één keer door. Petović speelt de bal door. Kijoś is nu in balbezit. Kijoś haalt uit met een fantastische trap. Andino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. de Ipanema bereikt de bal nog maar net als eerste. de Ipanema schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FURRECA F.C - Laranjeiras 1:11

89e minuut.
Petović geeft een hoge lob. Kaczmarski heeft problemen om de bal te vangen. Pelicano rent richting de bal. Kaczmarski verovert de bal door een tackle van achteren. Kaczmarski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Pesce kopt de bal weg. Haunsschmid bereikt de bal nog maar net als eerste. Haunsschmid passt de bal zonder na te denken. Kijoś is nu in balbezit. Kijoś haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FURRECA F.C 69%, Laranjeiras 31%.
FURRECA F.C - Laranjeiras 1:11