Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Canhota Futebol Clube joacaba Team
532 Tactiek Attack
56% Balbezit 44%
30% Spel op eigen helft 70%
11 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.7 gemiddelde waardering 19.4
goed Schieten slecht
matig Passen slecht
zwak Verdedigen zwak


8e minuut.
Vilar rent richting de bal. Kwiecień onderschept slim de pass. Kwiecień probeert naar een medespeler te passen. Sáfár bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáfár schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Felix geeft de bal voor. Silva Neto speelt de bal door. Sáfár rent richting de bal. Sáfár haalt uit met een fantastische trap. Sorriso maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Magalhães verovert de bal door een tackle van achteren. Magalhães geeft een lange en hoge pass. Felix heeft problemen om de bal te vangen. Sáfár is nu in balbezit. Sáfár schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Lucaciu probeert naar een medespeler te passen. Vilar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sáfár is nu in balbezit. Sáfár schiet op doel. Pedregosa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sorriso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Canhota Futebol Clube 31%, joacaba Team 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Canhota Futebol Clube - joacaba Team 0:0

48e minuut.
Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto speelt de bal door. Suassuna geeft de bal voor. Messias rent richting de bal. Messias haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Silva Neto met een snelle inworp. Natzuka probeert naar een medespeler te passen. Weiss geeft de bal voor. Klungelig pakt Kwiecień de bal. Kwiecień geeft een lange en hoge pass. Sorriso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Querubim kan de bal niet met de borst controleren. Silva Neto onderschept slim de pass. Silva Neto passt de bal zonder na te denken. Sáfár is nu in balbezit. Sáfár haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Ziel geeft een hoge lob. Magalhães kopt de bal weg. Natzuka heeft problemen om de bal te vangen. Sáfár rent richting de bal. Sáfár schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Canhota Futebol Clube 29%, joacaba Team 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Canhota Futebol Clube - joacaba Team 0:0