Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Canarinho FC Canhota Futebol Clube
agora vai Tactiek 532
52% Balbezit 48%
61% Spel op eigen helft 39%
10 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
39.9 gemiddelde waardering 37.1
adequate Schieten solid
weak Passen average
good Verdedigen average


27e minuut.
Natzuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Moeller onderschept slim de pass. Moeller passt de bal met de wreef. Buchalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchalik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Porter passt de bal in één keer door. Cramer bereikt de bal nog maar net als eerste. Magalhães tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Magalhães krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Cramer kopt de bal weg. Klungelig pakt Buchalik de bal. Vitoriamo rent richting de bal. Buchalik onderschept slim de pass. Buchalik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Magalhães is nu in balbezit. Buchalik onderschept slim de pass. Buchalik probeert naar een medespeler te passen. Cramer rent richting de bal. Cramer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Cramer geeft de bal voor. Buchalik is nu in balbezit. Buchalik geeft een hoge lob. Cramer bereikt de bal nog maar net als eerste. Cramer haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Canarinho FC 58%, Canhota Futebol Clube 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Canarinho FC - Canhota Futebol Clube 0:0

47e minuut.
Poenisch passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Porter de bal onder controle te krijgen. Gędziorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Patynek onderschept slim de pass. Patynek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Patynek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Alonso komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Buchalik is nu in balbezit. Vitoriamo verovert de bal door een tackle van achteren. Moeller verovert de bal door een tackle van achteren. Irrazabal rent richting de bal. Irrazabal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Silva Neto passt de bal in één keer door. Magalhães rent richting de bal. Cramer begaat een overtreding. Cramer krijgt een gele kaart. Magalhães raakt geblesseerd tijdens het duel. Del Bono komt het veld opgelopen. Gervasi komt het veld opgelopen. Dizdeşen komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Guerra de Andrade rent richting de bal. Guerra de Andrade geeft de bal voor. Porter heeft problemen om de bal te vangen. Sáfár is nu in balbezit. Sáfár draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Del Bono is nu in balbezit. Irrazabal is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Magalhães. Irrazabal wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Canarinho FC 63%, Canhota Futebol Clube 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Canarinho FC - Canhota Futebol Clube 0:0