Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FURRECA F.C joacaba Team
nova Tactiek Attack
53% Balbezit 47%
34% Spel op eigen helft 66%
12 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
29.7 gemiddelde waardering 19
redelijk Schieten waardeloos
redelijk Passen slecht
matig Verdedigen zwak


13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Suassuna met de inworp. Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacelar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacelar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Açougueiro geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Soto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Suassuna is nu in balbezit. Suassuna geeft de bal voor. Surfista verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Stange probeert naar een medespeler te passen. Tomazzi is nu in balbezit. Pedalada verovert de bal door een tackle van achteren. Pedalada met een sublieme pass. da Cachaça is nu in balbezit. Paal! da Cachaça rent richting de bal. da Cachaça draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FURRECA F.C - joacaba Team 1:0

43e minuut.
Canabrava rent richting de bal. Canabrava passt de bal met de wreef. da Cachaça bereikt de bal nog maar net als eerste. da Cachaça schiet op doel. Sorriso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FURRECA F.C - joacaba Team 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FURRECA F.C 40%, joacaba Team 60%.
FURRECA F.C - joacaba Team 2:0

52e minuut.
Eco kopt de bal weg. Klungelig pakt Ferrugem de bal. Canabrava speelt de bal door. da Cachaça bereikt de bal nog maar net als eerste. da Cachaça draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Pedregosa geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mozer neemt de hoekschop. Daar is Canabrava, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canabrava geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Ferrugem is nu in balbezit. Ferrugem passt de bal met de wreef. da Cachaça rent richting de bal. da Cachaça draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FURRECA F.C - joacaba Team 3:0

77e minuut.
Suassuna kan de bal niet met de borst controleren. Açougueiro begaat een overtreding. Suassuna raakt geblesseerd tijdens het duel. Suassuna zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Querubim kopt de bal weg. Daar is Suassuna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suassuna schiet op doel. Bacelar krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Bacelar passt de bal zonder na te denken. Navarro is nu in balbezit. Navarro haalt uit met een fantastische trap. Açougueiro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FURRECA F.C - joacaba Team 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FURRECA F.C 28%, joacaba Team 72%.
FURRECA F.C - joacaba Team 3:1