Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Canarinho FC Ducks Anaheim
agora vai Tactiek U siebie
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
39 gemiddelde waardering 34.8
adequate Schieten average
weak Passen weak
solid Verdedigen average


7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dyduch met de inworp. Irrazabal is nu in balbezit. Gvirtz onderschept slim de pass. Gvirtz geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Gędziorowski trapt de bal weg van het doel. Bacchini rent richting de bal. Bacchini geeft een hoge lob. Mateiaş rent richting de bal. Mateiaş haalt uit met een fantastische trap. Duţă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Volder speelt de bal door. Gvirtz rent richting de bal. Porter onderschept slim de pass. Cramer bereikt de bal nog maar net als eerste. Cramer passt de bal zonder na te denken. Wodarz bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Bacchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Poenisch onderschept slim de pass. Poenisch probeert naar een medespeler te passen. Irrazabal is nu in balbezit. Irrazabal schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Buchalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Moeller is nu in balbezit. Moeller probeert naar een medespeler te passen. Buchalik is nu in balbezit. Buchalik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Gvirtz rent richting de bal. Buchalik verovert de bal door een tackle van achteren. Moeller speelt de bal door. Irrazabal rent richting de bal. Irrazabal schiet op doel. Wodarz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Poenisch geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Gvirtz de bal onder controle te krijgen. Cramer rent richting de bal. Cramer schiet op doel. Wodarz probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Daar is Buchalik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Volder is nu in balbezit. Buchalik onderschept slim de pass. Buchalik haalt uit met een fantastische trap. Saccomani probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Canarinho FC - Ducks Anaheim 1:0

43e minuut.
Klungelig pakt Moeller de bal. Irrazabal rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bacchini. Bacchini krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Canarinho FC 52%, Ducks Anaheim 48%.
Canarinho FC - Ducks Anaheim 1:0

55e minuut.
Dauchez geeft een lange en hoge pass. Szreder rent richting de bal. Buchalik onderschept slim de pass. Buchalik schiet op doel. Wodarz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Canarinho FC - Ducks Anaheim 2:0

60e minuut.
Inworp. Niemiec komt het veld opgelopen. Frankiewicz komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Inworp. Poenisch met een snelle inworp. Klungelig pakt Buchalik de bal. Moeller rent richting de bal. Moeller geeft een lange en hoge pass. Wodarz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Volder is nu in balbezit. Irrazabal onderschept slim de pass. Irrazabal probeert naar een medespeler te passen. Buchalik rent richting de bal. Buchalik draait met de bal, schiet en ... Wodarz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Canarinho FC - Ducks Anaheim 3:0

70e minuut.
Inworp. Del Bono komt het veld opgelopen. Spisz komt het veld opgelopen. Gervasi komt het veld opgelopen. Dizdeşen komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Poenisch verovert de bal door een tackle van achteren. Poenisch geeft de bal voor. Del Bono bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Bono draait met de bal, schiet en ... Wodarz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Canarinho FC - Ducks Anaheim 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Canarinho FC 43%, Ducks Anaheim 57%.
Canarinho FC - Ducks Anaheim 4:0