Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zigiteam Černá zmije
4-4-2 Tactiek na oskara
57% Balbezit 43%
27% Spel op eigen helft 73%
23 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.4 gemiddelde waardering 44
zeer goed Schieten redelijk
solide Passen goed
uitmuntend Verdedigen goed


6e minuut.
Pynttäri rent richting de bal. Pynttäri probeert naar een medespeler te passen. Wisłocki is nu in balbezit. Klungelig pakt Wisłocki de bal. Wisłocki schiet op doel. Plitsis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Šaffer heeft problemen om de bal te vangen. Olbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Olbiński probeert naar een medespeler te passen. Pynttäri bereikt de bal nog maar net als eerste. Pynttäri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Wisłocki passt de bal in één keer door. Pynttäri bereikt de bal nog maar net als eerste. Pynttäri draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Šuksteris de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
zigiteam - Černá zmije 1:0

9e minuut.
Dedek is nu in balbezit. Wisłocki begaat een overtreding. Dedek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jílek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bovšis rent richting de bal. Dedek maakt een afschuwelijke overtreding. Dedek krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Bovšis raakt geblesseerd tijdens het duel. Bovšis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pynttäri bereikt de bal nog maar net als eerste. Pynttäri passt de bal in één keer door. Wisłocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wisłocki draait met de bal, schiet en ... Plitsis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Plitsis speelt de bal door. Růžena is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rej. Rej krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Rej bereikt de bal nog maar net als eerste. Rej geeft een hoge lob. Wisłocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wisłocki schiet op doel. Plitsis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zigiteam - Černá zmije 2:0

18e minuut.
Olbiński speelt de bal door. Rej bereikt de bal nog maar net als eerste. Rej met een sublieme pass. Wisłocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wisłocki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Rej speelt de bal door. Pynttäri is nu in balbezit. Pynttäri passt de bal zonder na te denken. Wisłocki is nu in balbezit. Wisłocki draait met de bal, schiet en ... Plitsis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Grzybczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Olbiński speelt de bal door. Daar is Wisłocki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wisłocki haalt uit met een fantastische trap. Plitsis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zigiteam - Černá zmije 3:0

27e minuut.
Růžena bereikt de bal nog maar net als eerste. Dedek is nu in balbezit. Rej bereikt de bal nog maar net als eerste. Dedek onderschept slim de pass. Dedek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Rej met een sublieme pass. De Waal rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Socea. Socea krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Rej probeert naar een medespeler te passen. Yiu Cheuk is nu in balbezit. Yiu Cheuk met een sublieme pass. Wisłocki is nu in balbezit. Wisłocki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Socea probeert de bal met de borst te controleren. Rej rent richting de bal. Rej passt de bal met de wreef. Wisłocki is nu in balbezit. Wisłocki passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Doeltrap. Niewolski trapt de bal weg. Olbiński kopt de bal weg. Daar is Pynttäri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pynttäri haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Pěšil geeft een lange en hoge pass. Inworp. Yiu Cheuk met de inworp. Rej rent richting de bal. Rej geeft de bal voor. Plitsis bokst de bal weg.

45e minuut.
Yiu Cheuk is nu in balbezit. Yiu Cheuk geeft een hoge lob. Olbiński is nu in balbezit. Pynttäri is nu in balbezit. Pynttäri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zigiteam 28%, Černá zmije 72%.
zigiteam - Černá zmije 3:0

55e minuut.
Yiu Cheuk is nu in balbezit. Wisłocki rent richting de bal. Yiu Cheuk rent richting de bal. Yiu Cheuk geeft een hoge lob. Pynttäri krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Klungelig pakt Wisłocki de bal. De Waal is nu in balbezit. De Waal met een sublieme pass. Pynttäri bereikt de bal nog maar net als eerste. Pynttäri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Olbiński probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pynttäri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pynttäri probeert naar een medespeler te passen. Wisłocki rent richting de bal. Wisłocki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zigiteam 25%, Černá zmije 75%.
zigiteam - Černá zmije 3:0