Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lempl Hrozní Wlci
433 moje Tactiek wlčí hra
51% Balbezit 49%
60% Spel op eigen helft 40%
10 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
35.3 gemiddelde waardering 30.4
matig Schieten zwak
slecht Passen slecht
goed Verdedigen matig


10e minuut.
Holota is nu in balbezit. Holota schiet op doel. Jurečka probeert de bal aan de voet te houden. Holota is nu in balbezit. Holota haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Tenk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vilímek is nu in balbezit. Vilímek passt de bal in één keer door. Holota bereikt de bal nog maar net als eerste. Holota schiet op doel. Celsi bokst de bal weg.

27e minuut.
Franče rent richting de bal. Čechula verovert de bal door een tackle van achteren. Čechula passt de bal zonder na te denken. Jičín rent richting de bal. Jičín haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lempl - Hrozní Wlci 1:0

30e minuut.
Vilímek is nu in balbezit. Šmátrala verovert de bal door een tackle van achteren. Šmátrala met een sublieme pass. Jičín rent richting de bal. Jičín schiet op doel. Spišak bokst de bal weg.

41e minuut.
Čechula bereikt de bal nog maar net als eerste. Čechula passt de bal zonder na te denken. Daar is Nepovím, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jičín rent richting de bal. Jičín schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lempl 56%, Hrozní Wlci 44%.
FC Lempl - Hrozní Wlci 1:0

55e minuut.
Vilímek bereikt de bal nog maar net als eerste. Šmátrala verovert de bal door een tackle van achteren. Šmátrala geeft een hoge lob. Jičín is nu in balbezit. Jičín schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Na een snelle pass probeert Kramarský de bal onder controle te krijgen. Franče bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramarský tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kramarský krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Michal rent richting de bal. Živořil bereikt de bal nog maar net als eerste. Michal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Michal krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Živořil met een sublieme pass. Kopanina heeft problemen om de bal te vangen. Kramarský speelt de bal door. Čechula heeft problemen om de bal te vangen. Čechula draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Kopanina onderschept slim de pass. Kopanina passt de bal zonder na te denken. Tenk rent richting de bal. Tenk probeert naar een medespeler te passen. Vystrčil geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lempl 64%, Hrozní Wlci 36%.
FC Lempl - Hrozní Wlci 1:0