Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zigiteam Nattakawee FC
4-4-2 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
15% Spel op eigen helft 85%
32 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
48.7 gemiddelde waardering 18.1
very good Schieten weak
solid Passen poor
excellent Verdedigen weak


2e minuut.
Chingtana bereikt de bal nog maar net als eerste. De Waal onderschept slim de pass. De Waal probeert naar een medespeler te passen. Memmolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Memmolo draait met de bal, schiet en ... Kangli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
zigiteam - Nattakawee FC 1:0

7e minuut.
De Waal verovert de bal door een tackle van achteren. De Waal geeft de bal voor. Klungelig pakt Siriattana de bal. Ruperez is nu in balbezit. Ruperez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Olabarria met de inworp. Klungelig pakt Rej de bal. Rej passt de bal met de wreef. Ruperez is nu in balbezit. Ruperez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Raksombat heeft problemen om de bal te vangen. De Waal rent richting de bal. De Waal passt de bal zonder na te denken. Ruperez rent richting de bal. Ruperez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Rermkjjakam bereikt de bal nog maar net als eerste. Rej verovert de bal door een tackle van achteren. Rej geeft een hoge lob. Ruperez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruperez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
De Waal kopt de bal weg. Olabarria rent richting de bal. Olabarria probeert naar een medespeler te passen. Memmolo rent richting de bal. Memmolo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Guanzheng is nu in balbezit. Olabarria verovert de bal door een tackle van achteren. Olabarria met een sublieme pass. Memmolo rent richting de bal. Memmolo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Olabarria bereikt de bal nog maar net als eerste. Olabarria passt de bal met de wreef. De Waal met een sublieme pass. Daar is Memmolo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Memmolo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
zigiteam - Nattakawee FC 2:0

23e minuut.
De Waal kopt de bal weg. Klungelig pakt Siriattana de bal. Ruperez rent richting de bal. Ruperez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
zigiteam - Nattakawee FC 3:0

25e minuut.
Olabarria passt de bal in één keer door. De Waal is nu in balbezit. De Waal speelt de bal door. Ruperez rent richting de bal. Ruperez draait met de bal, schiet en ... Kangli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Siriattana geeft de bal voor. Inworp. Olabarria met de inworp. De Waal bereikt de bal nog maar net als eerste. De Waal geeft de bal voor. Kangli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Kangli met een harde bal richting middenveld. De Waal kopt de bal weg. Memmolo rent richting de bal. Ruperez is nu in balbezit. Ruperez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Rojjanapaiboon geeft een hoge lob. Inworp. Olbiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. De Waal bereikt de bal nog maar net als eerste. De Waal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Memmolo heeft problemen om de bal te vangen. Suwannakeeree is nu in balbezit. Memmolo verovert de bal door een tackle van achteren. Memmolo haalt uit met een fantastische trap. Kangli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
zigiteam - Nattakawee FC 4:0

41e minuut.
Saision met een sublieme pass. Boyu heeft problemen om de bal te vangen. Chingtana bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruperez verovert de bal door een tackle van achteren. Ruperez draait met de bal, schiet en ... Kangli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
zigiteam - Nattakawee FC 5:0

44e minuut.
Klungelig pakt Guanzheng de bal. Ruperez bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guanzheng. Ruperez raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ruperez kan niet meer verder spelen. Sunbulov komt het veld opgelopen. Olabarria zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Memmolo krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zigiteam 13%, Nattakawee FC 87%.
zigiteam - Nattakawee FC 5:0

50e minuut.
Olbiński rent richting de bal. Olbiński met een sublieme pass. Rojjanapaiboon rent richting de bal. Memmolo onderschept slim de pass. Memmolo draait met de bal, schiet en ... Kangli bokst de bal weg. Sunbulov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sunbulov draait met de bal, schiet en ... Kangli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
zigiteam - Nattakawee FC 6:0

51e minuut.
Olbiński met een snelle inworp. Klungelig pakt De Waal de bal. Suwannakeeree is nu in balbezit. De Waal onderschept slim de pass. De Waal geeft de bal voor. Kangli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sunbulov is nu in balbezit. Sunbulov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
zigiteam - Nattakawee FC 7:0

53e minuut.
Kangli trapt de bal weg. De Waal kopt de bal weg. Sunbulov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sunbulov haalt uit met een fantastische trap. Kangli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
zigiteam - Nattakawee FC 8:0

61e minuut.
Olbiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. De Waal is nu in balbezit. De Waal geeft een lange en hoge pass. Olabarria rent richting de bal. Olabarria geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Bovšis passt de bal met de wreef. Raksombat met een sublieme pass. Olbiński speelt de bal door. Rej bereikt de bal nog maar net als eerste. Rej geeft een lange en hoge pass. Kangli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zigiteam - Nattakawee FC 9:0

71e minuut.
Olabarria kopt de bal weg. Chingtana heeft problemen om de bal te vangen. Sunbulov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sunbulov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
zigiteam - Nattakawee FC 10:0

73e minuut.
Inworp. Olbiński met de inworp. Raksombat bereikt de bal nog maar net als eerste. Memmolo verovert de bal door een tackle van achteren. Memmolo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
zigiteam - Nattakawee FC 11:0

74e minuut.
Olbiński probeert naar een medespeler te passen. Olabarria met een sublieme pass. Sunbulov is nu in balbezit. Sunbulov schiet op doel. Kangli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
zigiteam - Nattakawee FC 12:0

78e minuut.
Olbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Olbiński geeft een hoge lob. Sunbulov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sunbulov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zigiteam 17%, Nattakawee FC 83%.
zigiteam - Nattakawee FC 12:0