Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Óbudai Légió FC Fc Hóhányók
Sokker Tactiek H532
49% Balbezit 51%
63% Spel op eigen helft 37%
1 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.8 gemiddelde waardering 50.2
solide Schieten zeer goed
matig Passen goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Huegún is nu in balbezit. Huegún geeft een hoge lob. Klungelig pakt Somfai de bal. Larios is nu in balbezit. Larios haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Trường Vũ onderschept slim de pass. Trường Vũ geeft de bal voor. Klungelig pakt Somfai de bal. Larios onderschept slim de pass. Larios haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Volckaert rent richting de bal. Fernández Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Gutiérrez passt de bal in één keer door. Larios rent richting de bal. Larios haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Boella geeft een hoge lob. Klungelig pakt Trường Vũ de bal. Trường Vũ geeft de bal voor. Volckaert rent richting de bal. Volckaert draait met de bal, schiet en ... Major verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Buday kopt de bal weg. Filiberto controleert de bal met de borst. Carciofoli schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Carciofoli krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Filiberto raakt geblesseerd tijdens het duel. Filiberto met een snel genomen vrije trap. Major probeert naar een medespeler te passen. Huegún kopt de bal weg. Volckaert is nu in balbezit. Volckaert schiet op doel. Major verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Fernández Gutiérrez passt de bal in één keer door. Volckaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Volckaert probeert naar een medespeler te passen. Larios is nu in balbezit. Larios haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Somfai geeft de bal voor. Árva bereikt de bal nog maar net als eerste. Árva passt de bal met de wreef. Koszakow rent richting de bal. Koszakow schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Trường Vũ is nu in balbezit. Trường Vũ passt de bal in één keer door. Daar is Volckaert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Volckaert schiet op doel. Major werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Óbudai Légió FC - Fc Hóhányók 0:1

31e minuut.
Fernández Gutiérrez speelt de bal door. Slepička bereikt de bal nog maar net als eerste. Huegún onderschept slim de pass. Huegún geeft een hoge lob. Volckaert maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Somfai geeft een lange en hoge pass. Hvidsten heeft problemen om de bal te vangen. Hvidsten met een sublieme pass. Volckaert is nu in balbezit. Volckaert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Óbudai Légió FC - Fc Hóhányók 0:2

34e minuut.
Simonyan kopt de bal weg. Larios rent richting de bal. Larios passt de bal zonder na te denken. Volckaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Volckaert schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Major trapt de bal weg van het doel. Filiberto kopt de bal weg. Volckaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Volckaert haalt uit met een fantastische trap. Buday probeert de bal aan de voet te houden. Major probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Krupiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupiński geeft de bal voor. Hvidsten speelt de bal door. Volckaert heeft problemen om de bal te vangen. Volckaert haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Óbudai Légió FC - Fc Hóhányók 0:3

43e minuut.
Filiberto probeert naar een medespeler te passen. Larios rent richting de bal. Larios met een sublieme pass. Volckaert is nu in balbezit. Volckaert haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Óbudai Légió FC 62%, Fc Hóhányók 38%.
Óbudai Légió FC - Fc Hóhányók 0:3

47e minuut.
Fernández Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Gutiérrez passt de bal zonder na te denken. Volckaert rent richting de bal. Volckaert draait met de bal, schiet en ... Major maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Óbudai Légió FC - Fc Hóhányók 0:4

51e minuut.
Daar is Volckaert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Slepička onderschept slim de pass. Slepička speelt de bal door. Larios bereikt de bal nog maar net als eerste. Larios schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Beta is nu in balbezit. Beta geeft de bal voor. Larios bereikt de bal nog maar net als eerste. Volckaert is nu in balbezit. Volckaert haalt uit met een fantastische trap. Major kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Wdowiak onderschept slim de pass. Wdowiak geeft een lange en hoge pass. Buday is nu in balbezit. Volckaert rent richting de bal. Volckaert schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Cordova kopt de bal weg. Árva rent richting de bal. Filiberto rent richting de bal. Árva onderschept slim de pass. Árva geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Simonyan is nu in balbezit. Simonyan passt de bal met de wreef. Volckaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Volckaert haalt uit met een fantastische trap. Major werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Óbudai Légió FC 65%, Fc Hóhányók 35%.
Óbudai Légió FC - Fc Hóhányók 0:4