Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gambs de Weska FormulaManager
d5 centr Tactiek 4-3-3 Ext
42% Balbezit 58%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 10
39.5 gemiddelde waardering 67.1
matig Schieten formidabel
matig Passen uitmuntend
zeer goed Verdedigen formidabel


6e minuut.
Schab speelt de bal door. Ravelo geeft de bal voor. de la Rosa is nu in balbezit. de la Rosa haalt uit met een fantastische trap. Izquierdo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambs de Weska - FormulaManager 0:1

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leonov komt het veld opgelopen. Nitu komt het veld opgelopen. Campello komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Özal rent richting de bal. Özal geeft de bal voor. Suárez Rivas heeft problemen om de bal te vangen. Estevan bereikt de bal nog maar net als eerste. Estevan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gambs de Weska - FormulaManager 0:2

14e minuut.
Özal rent richting de bal. Özal geeft een lange en hoge pass. Felipe rent richting de bal. Estevan verovert de bal door een tackle van achteren. Estevan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Nørregård krijgt zijn hoofd ertegen. Izquierdo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Nitu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kloss probeert naar een medespeler te passen. Nitu geeft een lange en hoge pass. Nørregård rent richting de bal. Nørregård haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambs de Weska - FormulaManager 0:3

28e minuut.
Nitu is nu in balbezit. Nitu geeft de bal voor. Estevan rent richting de bal. Estevan draait met de bal, schiet en ... Izquierdo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambs de Weska - FormulaManager 0:4

30e minuut.
Kloss bereikt de bal nog maar net als eerste. Kloss passt de bal met de wreef. Özal rent richting de bal. Özal geeft een lange en hoge pass. Estevan springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nitu met een snelle inworp. Kloss rent richting de bal. Kloss geeft een hoge lob. Nørregård maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Asín heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambs de Weska - FormulaManager 0:5

38e minuut.
Şərifov geeft een lange en hoge pass. Özal is nu in balbezit. Özal passt de bal met de wreef. Estevan rent richting de bal. Estevan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Felipe heeft problemen om de bal te vangen. Nørregård rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambs de Weska - FormulaManager 0:6

45e minuut.
Nitu verovert de bal door een tackle van achteren. Nitu met een sublieme pass. Nørregård is nu in balbezit. Nørregård haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambs de Weska - FormulaManager 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gambs de Weska 74%, FormulaManager 26%.
Gambs de Weska - FormulaManager 0:7

47e minuut.
Wenyuan met een snelle inworp. Şərifov rent richting de bal. Met opzet legt Ahumada zijn tegenspeler op de grond. Ahumada krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Özal onderschept slim de pass. Özal passt de bal zonder na te denken. Estevan bereikt de bal nog maar net als eerste. Estevan schiet op doel. Izquierdo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambs de Weska - FormulaManager 0:8

56e minuut.
Suárez Rivas geeft de bal voor. Schab rent richting de bal. Schab geeft een lange en hoge pass. Nørregård rent richting de bal. Nørregård haalt uit met een fantastische trap. Izquierdo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Özal geeft een hoge lob. Campello kopt de bal weg. Estevan rent richting de bal. Estevan schiet op doel. Izquierdo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambs de Weska - FormulaManager 0:9

63e minuut.
Özal is nu in balbezit. Özal passt de bal met de wreef. Estevan rent richting de bal. Estevan schiet op doel. Izquierdo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambs de Weska - FormulaManager 0:10

64e minuut.
Özal met een snelle inworp. Kloss rent richting de bal. Kloss passt de bal met de wreef. Özal bereikt de bal nog maar net als eerste. Özal geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Izquierdo neemt vlug de vrije trap. Wenyuan met een sublieme pass. Nørregård heeft problemen om de bal te vangen. Nørregård schiet op doel. Izquierdo probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Nørregård is nu in balbezit. Nørregård haalt uit met een fantastische trap. Izquierdo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambs de Weska - FormulaManager 0:11

72e minuut.
Kloss rent richting de bal. Kloss passt de bal in één keer door. Özal geeft de bal voor. Mascaró heeft problemen om de bal te vangen. Campello geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Della rent richting de bal. Özal onderschept slim de pass. Özal met een sublieme pass. Nørregård heeft problemen om de bal te vangen. Nørregård draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Estevan bereikt de bal nog maar net als eerste. Estevan draait met de bal, schiet en ... Izquierdo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambs de Weska - FormulaManager 0:12

78e minuut.
Kloss is nu in balbezit. Kloss geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Asín de bal. Nørregård bereikt de bal nog maar net als eerste. Nørregård schiet op doel. Izquierdo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Özal zal de hoekschop nemen. Estevan krijgt zijn hoofd ertegen. Izquierdo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Kloss kopt de bal weg. Nørregård bereikt de bal nog maar net als eerste. Estevan is nu in balbezit. Estevan draait met de bal, schiet en ... Izquierdo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambs de Weska - FormulaManager 0:13

86e minuut.
Kloss heeft problemen om de bal te vangen. Kloss geeft de bal voor. Estevan bereikt de bal nog maar net als eerste. Estevan haalt uit met een fantastische trap. Izquierdo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambs de Weska - FormulaManager 0:14

89e minuut.
Kloss bereikt de bal nog maar net als eerste. Kloss geeft een lange en hoge pass. Nørregård bereikt de bal nog maar net als eerste. Nørregård draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gambs de Weska 76%, FormulaManager 24%.
Gambs de Weska - FormulaManager 0:14