Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torpedo Hopfen CHROBRY_1946
miau Tactiek S-FL-R
52% Balbezit 48%
58% Spel op eigen helft 42%
2 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 15
57.5 gemiddelde waardering 65.1
good Schieten outstanding
good Passen excellent
incredible Verdedigen very good


2e minuut.
Vitale rent richting de bal. Vitale passt de bal met de wreef. Fahrni met een sublieme pass. Vitale geeft een hoge lob. Rouvenaz springt en kopt de bal. Biskupek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Vitale rent richting de bal. Vitale geeft een hoge lob. Rouvenaz rent richting de bal. Rouvenaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Hopfen - CHROBRY_1946 0:1

10e minuut.
Kreijermaat met een sublieme pass. Fras is nu in balbezit. Cwojdziński rent richting de bal. Fras verovert de bal door een tackle van achteren. Fras draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

15e minuut.
Rouvenaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bierli is nu in balbezit. Klungelig pakt Bierli de bal. Bierli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Hopfen - CHROBRY_1946 0:2

24e minuut.
Kreijermaat passt de bal in één keer door. Fras is nu in balbezit. Cioară legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fras raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Rouvenaz neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Hopfen - CHROBRY_1946 0:3

29e minuut.
Fras heeft problemen om de bal te vangen. Cwojdziński verovert de bal door een tackle van achteren. Cwojdziński met een sublieme pass. Hacsek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacsek geeft een hoge lob. Fili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Young is nu in balbezit. Young geeft de bal voor. Fili probeert de bal aan de voet te houden. Kämpfen is nu in balbezit. Kämpfen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Fahrni onderschept slim de pass. Rouvenaz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cioară. Rouvenaz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fahrni komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Maślona geeft de bal voor. Fras rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fras geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rouvenaz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Hopfen - CHROBRY_1946 0:4

45e minuut.
Vitale onderschept slim de pass. Vitale probeert naar een medespeler te passen. Rouvenaz is nu in balbezit. Rouvenaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Hopfen - CHROBRY_1946 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo Hopfen 56%, CHROBRY_1946 44%.
Torpedo Hopfen - CHROBRY_1946 0:5

46e minuut.
Fras met een sublieme pass. Rouvenaz is nu in balbezit. Cecić onderschept slim de pass. Bierli verovert de bal door een tackle van achteren. Bierli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Kreijermaat heeft problemen om de bal te vangen. Kreijermaat passt de bal zonder na te denken. Fras is nu in balbezit. Fras geeft de bal voor. Bierli krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Vitale rent richting de bal. Pardo onderschept slim de pass. Pardo passt de bal in één keer door. Kämpfen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kämpfen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Buitenspel voor Bierli. Goede buitenspelval van de verdediging. Abächerli komt het veld opgelopen. Bach komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Cwojdziński rent richting de bal. Fras onderschept slim de pass. Fras passt de bal zonder na te denken. Daar is Abächerli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abächerli haalt uit met een fantastische trap. Biskupek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bach rent richting de bal. Bach haalt uit met een fantastische trap. Biskupek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Hopfen - CHROBRY_1946 0:6

65e minuut.
Kreijermaat bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreijermaat passt de bal zonder na te denken. Fras bereikt de bal nog maar net als eerste. Fras haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Fras geeft een hoge lob. Cecić is nu in balbezit. Bach onderschept slim de pass. Bach draait met de bal, schiet en ... Biskupek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Hopfen - CHROBRY_1946 0:7

78e minuut.
Vitale rent richting de bal. Vitale geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cwojdziński de bal. Abächerli is nu in balbezit. Abächerli draait met de bal, schiet en ... Biskupek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Posada is nu in balbezit. Posada geeft de bal voor. Cwojdziński kopt de bal weg. Fras rent richting de bal. Fras draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Pardo is nu in balbezit. Vitale onderschept slim de pass. Vitale passt de bal zonder na te denken. Abächerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Abächerli haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Ryser probeert naar een medespeler te passen. Pardo probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kreijermaat. Kreijermaat krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo Hopfen 59%, CHROBRY_1946 41%.
Torpedo Hopfen - CHROBRY_1946 0:7