Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
shqiponja prendic
Normal Tactiek leva
36% Balbezit 64%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 41
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen matig
zwak Verdedigen goed


4e minuut.
Daskalov trapt de bal weg. Van de Verre speelt de bal door. Daar is Boseovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jelec is nu in balbezit. Jelec schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Manucharyan probeert naar een medespeler te passen. Van de Verre geeft de bal voor. Klungelig pakt Ќosev de bal. Jelec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelec draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Van de Verre rent richting de bal. Van de Verre met een sublieme pass. Jelec is nu in balbezit. Jelec schiet op doel. Radovski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Van de Verre is nu in balbezit. Paraškev onderschept slim de pass. Paraškev passt de bal met de wreef. Jelec rent richting de bal. Jelec schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Jelec verovert de bal door een tackle van achteren. Jelec passt de bal met de wreef. Van de Verre met een sublieme pass. Dressnen bereikt de bal nog maar net als eerste. Dressnen draait met de bal, schiet en ... Daskalov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
shqiponja - prendic 0:1

22e minuut.
Doeltrap. Tonev met een harde bal richting middenveld. Dressnen kopt de bal weg. Jelec is nu in balbezit. Jelec haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Găină passt de bal met de wreef. Jelec is nu in balbezit. Dressnen bereikt de bal nog maar net als eerste. Dressnen schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Na een snelle pass probeert Boseovski de bal onder controle te krijgen. Jelec is nu in balbezit. Jelec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
shqiponja - prendic 0:2

28e minuut.
Jelec geeft de bal voor. Bogdanovski kopt de bal weg. Dressnen is nu in balbezit. Jelec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
shqiponja - prendic 0:3

30e minuut.
Van de Verre passt de bal zonder na te denken. Černopeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dressnen schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Dressnen naar de kleedkamers voor een vroege douche.

35e minuut.
Boseovski is nu in balbezit. Boseovski passt de bal in één keer door. Trpkoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Găină onderschept slim de pass. Găină haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Jelec passt de bal in één keer door. Găină is nu in balbezit. Găină passt de bal zonder na te denken. Daar is Jelec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jelec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
shqiponja - prendic 0:4

43e minuut.
Van de Verre verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Van de Verre de bal. Van de Verre geeft een hoge lob. Jelec rent richting de bal. Jelec draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shqiponja 67%, prendic 33%.
shqiponja - prendic 0:4

48e minuut.
Pauwels geeft een hoge lob. Găină probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Găină passt de bal in één keer door. Jelec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelec schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Daskalov trapt de bal weg van het doel. Găină kopt de bal weg. Daar is Pogončev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jelec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelec haalt uit met een fantastische trap. Daskalov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Van de Verre speelt de bal door. Jelec bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Jelec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jelec schiet op doel. Daskalov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
shqiponja - prendic 0:5

68e minuut.
Aracıoğlu probeert naar een medespeler te passen. Gaweł is nu in balbezit. Gaweł passt de bal met de wreef. Jelec is nu in balbezit. Jelec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
shqiponja - prendic 0:6

73e minuut.
Trpkoski passt de bal zonder na te denken. Aracıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aracıoğlu passt de bal met de wreef. Jelec rent richting de bal. Jelec schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Pogončev probeert de bal met de borst te controleren. Jelec is nu in balbezit. Jelec probeert naar een medespeler te passen. Găină bereikt de bal nog maar net als eerste. Găină schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Jelec haalt uit met een fantastische trap. De bal rolt over de achterlijn. Daskalov met een harde bal richting middenveld. Găină is nu in balbezit. Găină draait met de bal, schiet en ... Daskalov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Găină onderschept slim de pass. Găină passt de bal zonder na te denken. Jelec is nu in balbezit. Jelec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
shqiponja - prendic 0:7

83e minuut.
Dimitrov rent richting de bal. Jelec bereikt de bal nog maar net als eerste. Boseovski rent richting de bal. Jelec onderschept slim de pass. Jelec draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
shqiponja - prendic 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shqiponja 65%, prendic 35%.
shqiponja - prendic 0:8