Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1º de Marzo FC Atlético Mariano
343 2 Tactiek Zenaku
41% Balbezit 59%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
31.1 gemiddelde waardering 51.4
redelijk Schieten uitstekend
slecht Passen zeer goed
matig Verdedigen solide


2e minuut.
Sillero probeert naar een medespeler te passen. Villagra rent richting de bal. Villagra probeert naar een medespeler te passen. Colmán is nu in balbezit. Colmán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1º de Marzo FC - Atlético Mariano 0:1

10e minuut.
Warmuziński geeft de bal voor. Möhlmann probeert de bal aan de voet te houden. Colmán is nu in balbezit. Colmán haalt uit met een fantastische trap. Bratu probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

12e minuut.
Ramos speelt de bal door. Colmán heeft problemen om de bal te vangen. Armano is nu in balbezit. Colmán onderschept slim de pass. Colmán draait met de bal, schiet en ... Bratu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Krauer rent richting de bal. Krauer geeft de bal voor. Colmán kopt de bal weg. Villagra probeert de bal aan de voet te houden. Villagra schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Conde is nu in balbezit. Ramos verovert de bal door een tackle van achteren. Ramos probeert naar een medespeler te passen. Colmán rent richting de bal. Colmán schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Doria rent richting de bal. Doria passt de bal met de wreef. Colmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Colmán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1º de Marzo FC - Atlético Mariano 0:2

24e minuut.
Sillero met een sublieme pass. Villagra bereikt de bal nog maar net als eerste. Möhlmann legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Villagra is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Colmán neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Doria is nu in balbezit. Ramos rent richting de bal. Doria probeert naar een medespeler te passen. Villagra rent richting de bal. Villagra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1º de Marzo FC - Atlético Mariano 0:3

32e minuut.
Figueredo geeft een lange en hoge pass. Zamuner met een sublieme pass. Möhlmann probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Villagra rent richting de bal. Villagra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1º de Marzo FC - Atlético Mariano 0:4

37e minuut.
Avdeyinko passt de bal met de wreef. Villagra bereikt de bal nog maar net als eerste. Villagra passt de bal in één keer door. Colmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Colmán schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
1º de Marzo FC - Atlético Mariano 0:5

40e minuut.
Doria neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Colmán de bal. Conde rent richting de bal. Colmán rent richting de bal. Colmán geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mihalcea met de inworp. Conde speelt de bal door. Nikházi rent richting de bal. Nikházi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Colmán is nu in balbezit. Klungelig pakt Ramos de bal. Ramos met een sublieme pass. Villagra is nu in balbezit. Villagra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1º de Marzo FC 75%, Atlético Mariano 25%.
1º de Marzo FC - Atlético Mariano 0:5

51e minuut.
Loyola verovert de bal door een tackle van achteren. Sillero rent richting de bal. Sillero speelt de bal door. Villagra is nu in balbezit. Villagra draait met de bal, schiet en ... Bratu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Villagra is nu in balbezit. Möhlmann verovert de bal door een tackle van achteren. Doria onderschept slim de pass. Doria geeft een hoge lob. Colmán maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bratu bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Ramos probeert naar een medespeler te passen. Avdeyinko is nu in balbezit. Avdeyinko passt de bal zonder na te denken. Colmán is nu in balbezit. Colmán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1º de Marzo FC - Atlético Mariano 0:6

68e minuut.
Loyola geeft een hoge lob. Armano heeft problemen om de bal te vangen. Ramos probeert naar een medespeler te passen. Villagra is nu in balbezit. Villagra haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Ramos rent richting de bal. Ramos passt de bal met de wreef. Villagra bereikt de bal nog maar net als eerste. Villagra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1º de Marzo FC - Atlético Mariano 0:7

73e minuut.
Avdeyinko bereikt de bal nog maar net als eerste. Avdeyinko met een sublieme pass. Colmán rent richting de bal. Colmán schiet op doel. Bratu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
1º de Marzo FC - Atlético Mariano 0:8

74e minuut.
Loyola passt de bal zonder na te denken. Sillero probeert naar een medespeler te passen. Colmán is nu in balbezit. Colmán schiet op doel. Bratu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Sillero rent richting de bal. Warmuziński is nu in balbezit. Sillero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sillero krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Bratu speelt de bal door. Avdeyinko kopt de bal weg. Colmán rent richting de bal. Colmán schiet op doel. Bratu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mihalcea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Colmán is nu in balbezit. Klungelig pakt Colmán de bal. Colmán draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Avdeyinko zal de hoekschop nemen. Ramos kopt de bal weg. Colmán is nu in balbezit. Colmán schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Mihalcea is nu in balbezit. Figueredo onderschept slim de pass. Figueredo met een sublieme pass. Klungelig pakt Colmán de bal. Colmán draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Ramos verovert de bal door een tackle van achteren. Ramos probeert naar een medespeler te passen. Colmán is nu in balbezit. Colmán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1º de Marzo FC - Atlético Mariano 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1º de Marzo FC 75%, Atlético Mariano 25%.
1º de Marzo FC - Atlético Mariano 0:9