Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jeonbuk Tigers SKT Telecom T1
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
1 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 27.8
slecht Schieten redelijk
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen hopeloos


11e minuut.
Tsun-Li probeert naar een medespeler te passen. Daar is Solbakk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solbakk met een sublieme pass. Schütz is nu in balbezit. Schütz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeonbuk Tigers - SKT Telecom T1 0:1

19e minuut.
Soo-Hyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Mettomo onderschept slim de pass. Mettomo speelt de bal door. Schütz rent richting de bal. Schütz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeonbuk Tigers - SKT Telecom T1 0:2

23e minuut.
Lee-Song is nu in balbezit. Mettomo is nu in balbezit. Mettomo passt de bal zonder na te denken. Schütz bereikt de bal nog maar net als eerste. Schütz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Solbakk met de inworp. Mettomo probeert naar een medespeler te passen. Schütz is nu in balbezit. Schütz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeonbuk Tigers - SKT Telecom T1 0:3

31e minuut.
Chuyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Chuyen passt de bal in één keer door. Park-Son controleert de bal met de borst. Schütz bereikt de bal nog maar net als eerste. Schütz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jeonbuk Tigers 50%, SKT Telecom T1 50%.
Jeonbuk Tigers - SKT Telecom T1 0:3

48e minuut.
Kyu-Lin rent richting de bal. Kyu-Lin geeft de bal voor. Schütz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sa`d is nu in balbezit. Sa`d schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Na een snelle pass probeert Mettomo de bal onder controle te krijgen. Schütz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kwoon-Li. Kwoon-Li krijgt een gele kaart. Schütz roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Schütz kan niet meer verder spelen. Hanate komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Hyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyun passt de bal met de wreef. Hanate bereikt de bal nog maar net als eerste. Sa`d is nu in balbezit. Sa`d haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Hyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyun passt de bal in één keer door. Solbakk speelt de bal door. Hanate is nu in balbezit. Hanate schiet op doel. Paal! Won-Doo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Sa`d passt de bal in één keer door. Hanate rent richting de bal. Kwoon-Li legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kwoon-Li krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Hanate wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Sa`d legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeonbuk Tigers - SKT Telecom T1 0:4

81e minuut.
Solbakk heeft problemen om de bal te vangen. Solbakk geeft een lange en hoge pass. Kyu-Lin speelt de bal door. Hanate rent richting de bal. Hanate draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jeonbuk Tigers - SKT Telecom T1 0:5

88e minuut.
Hyun rent richting de bal. Hyun probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sa`d, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hanate is nu in balbezit. Hanate schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Klungelig pakt Chuyen de bal. Park-Young is nu in balbezit. Park-Young geeft een hoge lob. Hanate bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanate draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jeonbuk Tigers 66%, SKT Telecom T1 34%.
Jeonbuk Tigers - SKT Telecom T1 0:5