Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slovenija U21 Venezuela U21
007 Tactiek Maria Luisa 1
41% Balbezit 59%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
46.1 gemiddelde waardering 52.8
solid Schieten solid
adequate Passen solid
solid Verdedigen solid


6e minuut.
Utrera speelt de bal door. Valencia speelt de bal door. Finol rent richting de bal. Finol schiet op doel. Logar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovenija U21 - Venezuela U21 0:1

10e minuut.
Utrera met een sublieme pass. Sira bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Albreht. Albreht krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Rop rent richting de bal. Valencia verovert de bal door een tackle van achteren. Furman schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Furman naar de kleedkamers voor een vroege douche.

21e minuut.
Utrera heeft problemen om de bal te vangen. Utrera probeert naar een medespeler te passen. Sira bereikt de bal nog maar net als eerste. Sira geeft een hoge lob. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovenija U21 - Venezuela U21 0:2

24e minuut.
Utrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Utrera speelt de bal door. Finol bereikt de bal nog maar net als eerste. Finol draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Klungelig pakt Gallardo de bal. Petek probeert naar een medespeler te passen. Parra bereikt de bal nog maar net als eerste. Albreht verovert de bal door een tackle van achteren. Albreht haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Landaeta komt het veld opgelopen. Lah komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slovenija U21 65%, Venezuela U21 35%.
Slovenija U21 - Venezuela U21 0:2

48e minuut.
Petek neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Rebolledo de bal. Pintar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovenija U21 - Venezuela U21 1:2

49e minuut.
Utrera geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Lah de bal onder controle te krijgen. Valencia probeert naar een medespeler te passen. Finol is nu in balbezit. Finol draait met de bal, schiet en ... Logar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Landaeta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Landaeta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovenija U21 - Venezuela U21 1:3

55e minuut.
Sira geeft een lange en hoge pass. Landaeta kopt de bal weg. Finol is nu in balbezit. Finol schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovenija U21 - Venezuela U21 1:4

56e minuut.
Pavlič komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Utrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Utrera passt de bal in één keer door. Valencia probeert naar een medespeler te passen. Utrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Utrera geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Utrera is nu in balbezit. Utrera passt de bal zonder na te denken. Valencia probeert naar een medespeler te passen. Sira is nu in balbezit. Sira geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Klungelig pakt Utrera de bal. Pavlin is nu in balbezit. Pavlin geeft de bal voor. Albreht is nu in balbezit. Albreht draait met de bal, schiet en ... Rincón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lisjak komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Sira speelt de bal door. Utrera is nu in balbezit. Utrera passt de bal met de wreef. Finol rent richting de bal. Finol draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slovenija U21 56%, Venezuela U21 44%.
Slovenija U21 - Venezuela U21 1:4