Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-22 19:26
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: JMJJ Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3289
JMJJ ZULUETA FC
vamos Tactiek Final2-Copa-5311
59% Balbezit 41%
24% Spel op eigen helft 76%
9 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
48.4 gemiddelde waardering 34.4
solide Schieten zwak
zeer goed Passen matig
zeer goed Verdedigen goed


3e minuut.
Puñales is nu in balbezit. Deltgen verovert de bal door een tackle van achteren. Deltgen passt de bal in één keer door. Graña is nu in balbezit. Graña haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Graña passt de bal met de wreef. Kollár rent richting de bal. Kollár speelt de bal door. Szymkiewicz is nu in balbezit. Szymkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JMJJ - ZULUETA FC 1:0

19e minuut.
Daar is Szymkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kudrnáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymkiewicz onderschept slim de pass. Graña rent richting de bal. Graña schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JMJJ - ZULUETA FC 2:0

33e minuut.
Borroto met een sublieme pass. Lăcătuş is nu in balbezit. Lăcătuş speelt de bal door. Escalona rent richting de bal. Escalona draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Deltgen rent richting de bal. Deltgen passt de bal met de wreef. Kollár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kollár geeft de bal voor. Szymkiewicz springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Klungelig pakt Détári de bal. Kollár rent richting de bal. Détári tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Détári krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Deltgen speelt de bal door. Nikai heeft problemen om de bal te vangen. Nikai passt de bal in één keer door. Graña rent richting de bal. Graña schiet op doel. Loyola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JMJJ 29%, ZULUETA FC 71%.
JMJJ - ZULUETA FC 2:0

50e minuut.
Inworp. Deltgen met een snelle inworp. Daar is Nikai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nikai geeft een lange en hoge pass. Szymkiewicz springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Inworp. Falagán komt het veld opgelopen. Mannoia komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Pitera met een snelle inworp. Koźluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Marrero begaat een overtreding. Marrero krijgt een gele kaart. Koźluk moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Koźluk kan niet meer verder spelen. Beraza komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JMJJ 18%, ZULUETA FC 82%.
JMJJ - ZULUETA FC 2:0