Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-02 19:12
  • Competitiewedstrijd:
  • Stadion: FC Jupus ITA Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1376
FC Jupus ITA GKS Tychy
d41-2a Tactiek RS_ver.12
56% Balbezit 44%
32% Spel op eigen helft 68%
18 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46.5 gemiddelde waardering 34.1
solid Schieten adequate
good Passen adequate
solid Verdedigen weak


2e minuut.
Szczygieł is nu in balbezit. Arnesen verovert de bal door een tackle van achteren. Witczyk is nu in balbezit. Arnesen onderschept slim de pass. Arnesen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Daar is Szczygieł, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. İğdeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczygieł tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szczygieł krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Zygarlicki met een sublieme pass. Matczak probeert naar een medespeler te passen. Halczak rent richting de bal. Veland onderschept slim de pass. Veland schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Machaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnesen verovert de bal door een tackle van achteren. Sanesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanesi draait met de bal, schiet en ... Cassola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jupus ITA - GKS Tychy 1:0

12e minuut.
Arnesen onderschept slim de pass. Zygarlicki met een sublieme pass. Matczak rent richting de bal. Hnilička onderschept slim de pass. Hnilička geeft een hoge lob. Cassola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Barszcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Barszcz geeft de bal voor. Machaj is nu in balbezit. Arnesen verovert de bal door een tackle van achteren. Arnesen haalt uit met een fantastische trap. Cassola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gęsicki met een snelle inworp. Maurer bereikt de bal nog maar net als eerste. Maurer geeft de bal voor. Machaj probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Veland rent richting de bal. Barszcz verovert de bal door een tackle van achteren. Barszcz passt de bal met de wreef. Sanesi is nu in balbezit. Sanesi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jupus ITA 34%, GKS Tychy 66%.
FC Jupus ITA - GKS Tychy 1:0

46e minuut.
Lotov komt het veld opgelopen.

46e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cassola trapt de bal weg. Lotov kopt de bal weg. Sanesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanesi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Cassola met een harde bal richting middenveld. Lotov rent richting de bal. Lotov probeert naar een medespeler te passen. Sanesi is nu in balbezit. Sanesi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Viduka is nu in balbezit. Lotov is nu in balbezit. Lotov probeert naar een medespeler te passen. Arnesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnesen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Gęsicki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maurer is nu in balbezit. Viduka maakt een afschuwelijke overtreding. Viduka krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Lotov rent richting de bal. Witczyk is nu in balbezit. Witczyk passt de bal zonder na te denken. Arnesen is nu in balbezit. Arnesen haalt uit met een fantastische trap. Cassola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Lotov passt de bal zonder na te denken. Hnilička rent richting de bal. Hnilička passt de bal met de wreef. Lotov is nu in balbezit. Lotov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jupus ITA 29%, GKS Tychy 71%.
FC Jupus ITA - GKS Tychy 1:0