Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VALADARES E.C F.C. Klaudia
QUEBRAS LINHAS Tactiek muisyle
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 20
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
41.8 gemiddelde waardering 45.8
good Schieten excellent
good Passen good
adequate Verdedigen weak


2e minuut.
Mirończuk geeft een lange en hoge pass. Chillan is nu in balbezit. Querques is nu in balbezit. Chillan verovert de bal door een tackle van achteren. Chillan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Turtă onderschept slim de pass. Daar is Turtă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turtă passt de bal zonder na te denken. Koromilas bereikt de bal nog maar net als eerste. Koromilas haalt uit met een fantastische trap. Yandımoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Mazarollo rent richting de bal. Mazarollo geeft een hoge lob. Chillan kopt de bal weg. Koromilas is nu in balbezit. Koromilas draait met de bal, schiet en ... Yandımoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Querques trapt de bal weg. Speriatu kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Querques de bal onder controle te krijgen. Chillan is nu in balbezit. Chillan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Mazarollo passt de bal in één keer door. Chillan is nu in balbezit. Chillan passt de bal met de wreef. Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Tilápia geeft een hoge lob. Querques met een sublieme pass. Chillan rent richting de bal. Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada draait met de bal, schiet en ... Yandımoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Tilápia rent richting de bal. Cabrini rent richting de bal. Koromilas verovert de bal door een tackle van achteren. Koromilas schiet op doel. Yandımoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VALADARES E.C - F.C. Klaudia 0:1

29e minuut.
Mazarollo passt de bal in één keer door. Estrada is nu in balbezit. Mazarollo geeft een lange en hoge pass. Koromilas is nu in balbezit. Koromilas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Daar is Mazarollo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazarollo probeert naar een medespeler te passen. Chillan is nu in balbezit. Chillan schiet op doel. Meneses probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Ubertalli passt de bal met de wreef. Birkantas rent richting de bal. Turtă begaat een overtreding. Turtă krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Ubertalli geeft de bal voor. Birkantas is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aurigi. Aurigi krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Inworp. Cabrini met de inworp. Querques is nu in balbezit. Estrada onderschept slim de pass. Estrada schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Ubertalli is nu in balbezit. Turtă verovert de bal door een tackle van achteren. Koromilas is nu in balbezit. Chillan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chillan draait met de bal, schiet en ... Yandımoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Thiên Hưng speelt de bal door. Birkantas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ejsmond begaat een overtreding. Ejsmond krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VALADARES E.C 70%, F.C. Klaudia 30%.
VALADARES E.C - F.C. Klaudia 0:1

54e minuut.
Speriatu geeft de bal voor. Chillan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ubertalli. Ubertalli krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Ejsmond geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ubertalli met een snelle inworp. Birkantas bereikt de bal nog maar net als eerste. Birkantas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Leeuwen met een harde bal richting middenveld. Aurigi kopt de bal weg. Koromilas is nu in balbezit. Chillan rent richting de bal. Chillan schiet op doel. Yandımoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
VALADARES E.C - F.C. Klaudia 0:2

71e minuut.
Daar is Aurigi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ubertalli onderschept slim de pass. Ubertalli geeft de bal voor. Thiên Hưng is nu in balbezit. Thiên Hưng haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Mazarollo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Turtă speelt de bal door. Koromilas is nu in balbezit. Koromilas haalt uit met een fantastische trap. Yandımoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
VALADARES E.C - F.C. Klaudia 0:3

77e minuut.
Mazarollo met de inworp. Turtă bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdunek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Turtă raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

80e minuut.
Chillan is nu in balbezit. Chillan passt de bal zonder na te denken. Daar is Koromilas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koromilas draait met de bal, schiet en ... Yandımoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
VALADARES E.C - F.C. Klaudia 0:4

86e minuut.
Koromilas passt de bal met de wreef. Querques rent richting de bal. Chillan onderschept slim de pass. Chillan schiet op doel. Yandımoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Klungelig pakt Aurigi de bal. Turtă rent richting de bal. Turtă passt de bal met de wreef. Mirończuk rent richting de bal. Mirończuk geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VALADARES E.C 55%, F.C. Klaudia 45%.
VALADARES E.C - F.C. Klaudia 0:4