Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dindin Futebol Clube USA Fighters
442 Básica Tactiek 532_n
44% Balbezit 56%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 6
29.4 gemiddelde waardering 40.1
average Schieten good
weak Passen solid
poor Verdedigen average


11e minuut.
Gjasula is nu in balbezit. Dobrinescu verovert de bal door een tackle van achteren. Dobrinescu geeft de bal voor. Mejía bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejía schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Coteanu geeft een hoge lob. Mejía bereikt de bal nog maar net als eerste. Xoşqayıbov maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Xoşqayıbov naar de kleedkamers voor een vroege douche.

15e minuut.
Na een snelle pass probeert Velinov de bal onder controle te krijgen. Gjasula is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cristóbal. Cristóbal krijgt een gele kaart. Gjasula raakt geblesseerd tijdens het duel. Ryckeghem komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Coteanu rent richting de bal. Mejía rent richting de bal. Dobrinescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dobrinescu krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Griff heeft problemen om de bal te vangen. Dumitrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitrescu probeert naar een medespeler te passen. Luque Ramírez rent richting de bal. Luque Ramírez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Griff probeert naar een medespeler te passen. Dumitrescu rent richting de bal. Dumitrescu passt de bal met de wreef. Pesatori bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesatori schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dindin Futebol Clube - USA Fighters 0:1

44e minuut.
Kokša speelt de bal door. Nady rent richting de bal. Nady geeft de bal voor. Luque Ramírez is nu in balbezit. Luque Ramírez draait met de bal, schiet en ... Juźwiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dindin Futebol Clube 44%, USA Fighters 56%.
Dindin Futebol Clube - USA Fighters 0:1

48e minuut.
Dumitrescu kan de bal niet met de borst controleren. Mejía rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dumitrescu. Dumitrescu krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Kokša speelt de bal door. Griff rent richting de bal. Griff speelt de bal door. Pesatori bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesatori draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Mejía is nu in balbezit. Daar is Dumitrescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dumitrescu geeft de bal voor. Luque Ramírez maakt een snoekduik en kopt de bal. Juźwiak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dindin Futebol Clube - USA Fighters 0:2

61e minuut.
Coteanu geeft een lange en hoge pass. Pesatori is nu in balbezit. Pesatori passt de bal zonder na te denken. Luque Ramírez is nu in balbezit. Luque Ramírez schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dindin Futebol Clube - USA Fighters 0:3

64e minuut.
Pesatori is nu in balbezit. Pesatori met een sublieme pass. Luque Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Luque Ramírez haalt uit met een fantastische trap. Juźwiak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dindin Futebol Clube - USA Fighters 0:4

69e minuut.
Boissier speelt de bal door. Kokša speelt de bal door. Calero Suárez heeft problemen om de bal te vangen. Luque Ramírez is nu in balbezit. Luque Ramírez haalt uit met een fantastische trap. Juźwiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Hoàng Nghị rent richting de bal. Kokša rent richting de bal. Kokša geeft een lange en hoge pass. Pesatori is nu in balbezit. Pesatori draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mejía met een snelle inworp. Dumitrescu geeft een hoge lob. Pesatori is nu in balbezit. Pesatori draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Dumitrescu passt de bal in één keer door. Kokša rent richting de bal. Kokša passt de bal met de wreef. Luque Ramírez rent richting de bal. Luque Ramírez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Luque Ramírez is nu in balbezit. Pesatori rent richting de bal. Pesatori schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dindin Futebol Clube - USA Fighters 0:5

89e minuut.
Griff is nu in balbezit. Griff geeft een lange en hoge pass. Luque Ramírez is nu in balbezit. Luque Ramírez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dindin Futebol Clube - USA Fighters 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dindin Futebol Clube 55%, USA Fighters 45%.
Dindin Futebol Clube - USA Fighters 0:6