Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
USA Fighters F.C. Klaudia
532_n Tactiek muisyle
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
12 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
37.1 gemiddelde waardering 42.7
good Schieten very good
solid Passen average
weak Verdedigen weak


3e minuut.
Griff met een sublieme pass. Kokša speelt de bal door. Luque Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Luque Ramírez schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Kokša kopt de bal weg. Daar is Dumitrescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Griff rent richting de bal. Koromilas verovert de bal door een tackle van achteren. Koromilas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Kokša verovert de bal door een tackle van achteren. Kokša geeft een hoge lob. Luque Ramírez rent richting de bal. Luque Ramírez schiet op doel. Leeuwen probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Mirończuk geeft de bal voor. Dzięgielewski speelt de bal door. Dumitrescu kopt de bal weg. Luque Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Luque Ramírez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Galego raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Repeła komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Griff neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Luque Ramírez maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
USA Fighters - F.C. Klaudia 1:0

19e minuut.
Kokša heeft problemen om de bal te vangen. Obledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokša onderschept slim de pass. Kokša geeft een lange en hoge pass. Luque Ramírez maakt een snoekduik en kopt de bal. Leeuwen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Repeła rent richting de bal. Skakanka verovert de bal door een tackle van achteren. Skakanka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
USA Fighters - F.C. Klaudia 2:0

26e minuut.
Turtă is nu in balbezit. Turtă geeft een hoge lob. Dobrinescu kopt de bal weg. Mirończuk rent richting de bal. Mirończuk geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dzięgielewski met een sublieme pass. Xoşqayıbov heeft problemen om de bal te vangen. Mirończuk met een sublieme pass. Koromilas rent richting de bal. Koromilas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Dumitrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitrescu geeft de bal voor. Skakanka rent richting de bal. Luque Ramírez is nu in balbezit. Luque Ramírez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Repeła rent richting de bal. Repeła geeft de bal voor. Griff kopt de bal weg. Daar is Skakanka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skakanka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
USA Fighters - F.C. Klaudia 3:0

40e minuut.
Skakanka is nu in balbezit. Repeła onderschept slim de pass. Repeła geeft een hoge lob. Estrada is nu in balbezit. Estrada draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Velinov heeft problemen om de bal te vangen. Chillan is nu in balbezit. Chillan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USA Fighters 46%, F.C. Klaudia 54%.
USA Fighters - F.C. Klaudia 3:0

54e minuut.
Skakanka probeert naar een medespeler te passen. Repeła probeert naar een medespeler te passen. Luque Ramírez probeert de bal met de borst te controleren. Luque Ramírez draait met de bal, schiet en ... Leeuwen werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

59e minuut.
Mirończuk rent richting de bal. Mirończuk passt de bal zonder na te denken. Chillan is nu in balbezit. Chillan schiet op doel. Dzięgielewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
USA Fighters - F.C. Klaudia 3:1

61e minuut.
Speriatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokša tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Speriatu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Obledo met een snel genomen vrije trap. Mirończuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirończuk probeert naar een medespeler te passen. Koromilas bereikt de bal nog maar net als eerste. Koromilas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Dzięgielewski trapt de bal weg. Turtă kopt de bal weg. Chillan rent richting de bal. Chillan draait met de bal, schiet en ... Dzięgielewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
USA Fighters - F.C. Klaudia 3:2

63e minuut.
Griff heeft problemen om de bal te vangen. Obledo geeft een lange en hoge pass. Cristóbal rent richting de bal. Chillan verovert de bal door een tackle van achteren. Chillan schiet op doel. Dzięgielewski bokst de bal weg. Estrada rent richting de bal. Estrada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
USA Fighters - F.C. Klaudia 3:3

86e minuut.
Chillan is nu in balbezit. Chillan geeft een lange en hoge pass. Velinov geeft de bal voor. Luque Ramírez is nu in balbezit. Luque Ramírez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USA Fighters 63%, F.C. Klaudia 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
USA Fighters - F.C. Klaudia 3:3