Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dindin Futebol Clube F.C. Klaudia
442 Básica Tactiek muisyle
43% Balbezit 57%
64% Spel op eigen helft 36%
0 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 9
29.5 gemiddelde waardering 44.9
matig Schieten uitstekend
zwak Passen redelijk
slecht Verdedigen zwak


2e minuut.
Mazarollo met een sublieme pass. Mirończuk speelt de bal door. Chillan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chillan draait met de bal, schiet en ... Juźwiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dindin Futebol Clube - F.C. Klaudia 0:1

3e minuut.
Chillan passt de bal zonder na te denken. Turtă bereikt de bal nog maar net als eerste. Turtă passt de bal in één keer door. Koromilas is nu in balbezit. Koromilas schiet op doel. Juźwiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Estrada de bal. Estrada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dindin Futebol Clube - F.C. Klaudia 0:2

10e minuut.
Aurigi is nu in balbezit. Aurigi geeft de bal voor. Hoàng Nghị probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Koromilas is nu in balbezit. Koromilas haalt uit met een fantastische trap. Paal! Mirończuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirończuk draait met de bal, schiet en ... Juźwiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dindin Futebol Clube - F.C. Klaudia 0:3

27e minuut.
Mulík geeft een lange en hoge pass. Chillan rent richting de bal. Chillan heeft problemen om de bal te vangen. Chillan haalt uit met een fantastische trap. Juźwiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dindin Futebol Clube - F.C. Klaudia 0:4

28e minuut.
Sochacki passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Mulík de bal onder controle te krijgen. Chillan is nu in balbezit. Chillan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Ryckeghem probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Nghị bereikt de bal nog maar net als eerste. Aurigi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aurigi krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Juźwiak trapt de bal weg van het doel. Mazarollo kopt de bal weg. Coteanu is nu in balbezit. Estrada onderschept slim de pass. Estrada haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Koromilas is nu in balbezit. Koromilas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Calero Suárez de bal. Turtă bereikt de bal nog maar net als eerste. Turtă draait met de bal, schiet en ... Juźwiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dindin Futebol Clube 60%, F.C. Klaudia 40%.
Dindin Futebol Clube - F.C. Klaudia 0:4

48e minuut.
Mazarollo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazarollo geeft de bal voor. Estrada rent richting de bal. Estrada draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Estrada is nu in balbezit. Mazarollo rent richting de bal. Mazarollo passt de bal in één keer door. Chillan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chillan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Na een snelle pass probeert Ejsmond de bal onder controle te krijgen. Speriatu rent richting de bal. Speriatu geeft een lange en hoge pass. Estrada is nu in balbezit. Estrada haalt uit met een fantastische trap. Juźwiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Mezzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Estrada rent richting de bal. Estrada schiet op doel. Juźwiak probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Mulík speelt de bal door. Aurigi is nu in balbezit. Aurigi passt de bal in één keer door. Turtă rent richting de bal. Turtă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Mazarollo is nu in balbezit. Mazarollo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Coteanu de bal. Estrada rent richting de bal. Estrada draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Ejsmond verovert de bal door een tackle van achteren. Ejsmond geeft de bal voor. Estrada rent richting de bal. Estrada haalt uit met een fantastische trap. Juźwiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dindin Futebol Clube - F.C. Klaudia 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dindin Futebol Clube 68%, F.C. Klaudia 32%.
Dindin Futebol Clube - F.C. Klaudia 0:5