Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-22 18:25
  • Competitiewedstrijd: 007
  • Stadion: Cotroceni Stadium
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4628
FC National Bucuresti `U`_CRAIOVA
FCNB Tactiek szy
55% Balbezit 45%
22% Spel op eigen helft 78%
19 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
53.8 gemiddelde waardering 39.7
excellent Schieten average
solid Passen adequate
very good Verdedigen solid


2e minuut.
Brachmański probeert de bal met de borst te controleren. Ávila rent richting de bal. Brachmański begaat een overtreding. Brachmański krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Ielcean neemt vlug de vrije trap. Dunai kopt de bal weg. Klungelig pakt Podetti de bal. Lichański is nu in balbezit. Lichański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC National Bucuresti - `U`_CRAIOVA 1:0

7e minuut.
Dunai is nu in balbezit. Dunai passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Chižnovas de bal. Chižnovas geeft de bal voor. Lichański springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Hinz kan de bal niet met de borst controleren. Hinz probeert naar een medespeler te passen. Corpodean bereikt de bal nog maar net als eerste. Podetti onderschept slim de pass. Podetti schiet op doel. Ielcean kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Schab geeft een hoge lob. Hinz rent richting de bal. Năstăsescu begaat een overtreding. Năstăsescu krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Hinz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dunai zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Podetti de bal. Ávila is nu in balbezit. Podetti onderschept slim de pass. Podetti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC National Bucuresti - `U`_CRAIOVA 2:0

15e minuut.
Dunai kopt de bal weg. Brachmański bereikt de bal nog maar net als eerste. Matits rent richting de bal. Brachmański verovert de bal door een tackle van achteren. Brachmański geeft een lange en hoge pass. Ielcean bokst de bal weg.

17e minuut.
Chižnovas rent richting de bal. Chižnovas passt de bal in één keer door. Brachmański rent richting de bal. Brachmański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC National Bucuresti - `U`_CRAIOVA 3:0

19e minuut.
Podetti is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Medgyesi neemt de hoekschop. Podetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Podetti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Legati passt de bal zonder na te denken. Dunai geeft de bal voor. Cusinati bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichański verovert de bal door een tackle van achteren. Lichański draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Dunai met een sublieme pass. Medgyesi speelt de bal door. Dunai met een sublieme pass. Podetti rent richting de bal. Podetti haalt uit met een fantastische trap. Ielcean probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Matits heeft problemen om de bal te vangen. Brachmański bereikt de bal nog maar net als eerste. Brachmański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC National Bucuresti - `U`_CRAIOVA 4:0

37e minuut.
Chižnovas passt de bal met de wreef. Brachmański rent richting de bal. Brachmański geeft een hoge lob. Lichański is nu in balbezit. Lichański draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Ávila raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bodea komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Brachmański zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chižnovas rent richting de bal. Chižnovas geeft de bal voor. Podetti springt en kopt de bal. Ielcean probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC National Bucuresti - `U`_CRAIOVA 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC National Bucuresti 25%, `U`_CRAIOVA 75%.
FC National Bucuresti - `U`_CRAIOVA 5:0

63e minuut.
Matits onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Chižnovas neemt de hoekschop. Podetti krijgt zijn hoofd ertegen. Ielcean maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Medgyesi verovert de bal door een tackle van achteren. Medgyesi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Podetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Podetti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC National Bucuresti - `U`_CRAIOVA 6:0

66e minuut.
Năstăsescu met een sublieme pass. Daar is Caloghiru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Podetti rent richting de bal. Podetti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Podetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Brachmański rent richting de bal. Bodea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bodea krijgt een gele kaart. Brachmański is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Medgyesi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lichański springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Chižnovas geeft een lange en hoge pass. Matits probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Medgyesi speelt de bal door. Podetti rent richting de bal. Podetti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Matits verovert de bal door een tackle van achteren. Matits geeft een lange en hoge pass. Quluzadə kopt de bal weg. Lichański is nu in balbezit. Lichański draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Medgyesi passt de bal zonder na te denken. Dunai bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunai passt de bal met de wreef. Lichański is nu in balbezit. Lichański haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Ielcean trapt de bal weg van het doel. Chižnovas kopt de bal weg. Podetti rent richting de bal. Podetti haalt uit met een fantastische trap. Ielcean werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC National Bucuresti - `U`_CRAIOVA 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC National Bucuresti 19%, `U`_CRAIOVA 81%.
FC National Bucuresti - `U`_CRAIOVA 7:0