Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-23 18:21
  • Competitiewedstrijd: 007
  • Stadion: "U"_CRAIOVA Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 13533
`U`_CRAIOVA FC National Bucuresti
szy Tactiek FCNB
46% Balbezit 54%
67% Spel op eigen helft 33%
0 Doelpogingen 19
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
41.3 gemiddelde waardering 54.1
average Schieten very good
adequate Passen very good
very good Verdedigen excellent


6e minuut.
Prodanović passt de bal met de wreef. Myśliszewski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Legati. Legati krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Daar is Halikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Halikowski passt de bal zonder na te denken. Lichański rent richting de bal. Lichański draait met de bal, schiet en ... Ielcean werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`U`_CRAIOVA - FC National Bucuresti 0:1

19e minuut.
Cusinati bereikt de bal nog maar net als eerste. Medgyesi onderschept slim de pass. Medgyesi probeert naar een medespeler te passen. Lichański rent richting de bal. Lichański schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Inworp. Medgyesi met de inworp. Cusinati rent richting de bal. Lichański onderschept slim de pass. Lichański schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Halikowski rent richting de bal. Lanza speelt de bal door. Cusinati met een sublieme pass. Lichański rent richting de bal. Lichański schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Halikowski onderschept slim de pass. Mosór onderschept slim de pass. Lanza onderschept slim de pass. Lanza geeft een hoge lob. Brachmański springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Myśliszewski met een sublieme pass. Brachmański bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosór legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Brachmański is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Halikowski neemt de penalty, wat een uithaal! Ielcean bokst de bal weg.

33e minuut.
Gaudin kopt de bal weg. Lanza rent richting de bal. Lanza geeft een hoge lob. Halikowski is nu in balbezit. Halikowski draait met de bal, schiet en ... Ielcean kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Cusinati bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanza onderschept slim de pass. Lanza met een sublieme pass. Lichański bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichański schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Możejko verovert de bal door een tackle van achteren. Możejko passt de bal zonder na te denken. Inworp. Myśliszewski met de inworp. Lanza geeft de bal voor. Ielcean verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Halikowski krijgt zijn hoofd ertegen. Ielcean maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `U`_CRAIOVA 66%, FC National Bucuresti 34%.
`U`_CRAIOVA - FC National Bucuresti 0:1

47e minuut.
Lanza verovert de bal door een tackle van achteren. Lanza passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Myśliszewski de bal. Myśliszewski geeft een hoge lob. Halikowski springt en kopt de bal. Ielcean kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Medgyesi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lichański kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Lichański rent richting de bal. Cusinati tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lichański raakt geblesseerd tijdens het duel. Myśliszewski met een snel genomen vrije trap. Lichański krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Medgyesi passt de bal zonder na te denken. Lichański rent richting de bal. Halikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichański bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichański haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Brachmański is nu in balbezit. Możejko verovert de bal door een tackle van achteren. Lanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Halikowski is nu in balbezit. Halikowski draait met de bal, schiet en ... Ielcean probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lichański bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Lanza met een sublieme pass. Halikowski rent richting de bal. Mosór schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Halikowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Myśliszewski wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ielcean verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Prodanović onderschept slim de pass. Prodanović geeft de bal voor. Cusinati probeert de bal met de borst te controleren. Halikowski is nu in balbezit. Halikowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Prodanović heeft problemen om de bal te vangen. Quluzadə is nu in balbezit. Prodanović begaat een overtreding. Prodanović krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `U`_CRAIOVA 68%, FC National Bucuresti 32%.
`U`_CRAIOVA - FC National Bucuresti 0:1