Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-23 18:21
  • Competitiewedstrijd: 007
  • Stadion: bootlickers Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2446
bootlickers BAIETII VESELI
631 Tactiek simplu
48% Balbezit 52%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.1 gemiddelde waardering 47.5
zwak Schieten zeer goed
matig Passen redelijk
slecht Verdedigen goed


5e minuut.
Enache is nu in balbezit. Wielgus rent richting de bal. Wielgus passt de bal met de wreef. Enculescu rent richting de bal. Enculescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bootlickers - BAIETII VESELI 0:1

9e minuut.
Sinclaire speelt de bal door. Klungelig pakt Pitu de bal. Pitu probeert naar een medespeler te passen. Enculescu rent richting de bal. Enculescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Wielgus probeert naar een medespeler te passen. Enculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Enculescu met een sublieme pass. Enache is nu in balbezit. Enache schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bootlickers - BAIETII VESELI 0:2

11e minuut.
Enache verovert de bal door een tackle van achteren. Enache met een sublieme pass. Enculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Enculescu draait met de bal, schiet en ... Benes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bootlickers - BAIETII VESELI 0:3

15e minuut.
Puştea geeft de bal voor. Foss heeft problemen om de bal te vangen. Lance geeft een hoge lob. Pitu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Sinclaire met een sublieme pass. Drăgoi rent richting de bal. Drăgoi speelt de bal door. Enculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Enculescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bootlickers - BAIETII VESELI 0:4

45e minuut.
Enculescu is nu in balbezit. Wielgus rent richting de bal. Wielgus passt de bal met de wreef. Enache bereikt de bal nog maar net als eerste. Enache draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bootlickers 66%, BAIETII VESELI 34%.
bootlickers - BAIETII VESELI 0:4

54e minuut.
Wielgus rent richting de bal. Wielgus speelt de bal door. Daar is Duran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Enache bereikt de bal nog maar net als eerste. Enache schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bootlickers - BAIETII VESELI 0:5

57e minuut.
Klungelig pakt Drăgoi de bal. Sinclaire bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgoi onderschept slim de pass. Enache bereikt de bal nog maar net als eerste. Enache draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
bootlickers - BAIETII VESELI 0:6

68e minuut.
Enache is nu in balbezit. Enache passt de bal zonder na te denken. Wielgus bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielgus speelt de bal door. Enculescu bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Duran rent richting de bal. Duran geeft een lange en hoge pass. Pitu kopt de bal weg. Enculescu rent richting de bal. Enculescu geeft een hoge lob. Benes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Avren zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pitu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitu probeert naar een medespeler te passen. Magoffin bereikt de bal nog maar net als eerste. Magoffin haalt uit met een fantastische trap. Paal!

82e minuut.
Enculescu verovert de bal door een tackle van achteren. Wielgus is nu in balbezit. Enculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Enculescu haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Lance de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bootlickers 68%, BAIETII VESELI 32%.
bootlickers - BAIETII VESELI 0:6