Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-09 18:22
  • Competitiewedstrijd: 007
  • Stadion: Cotroceni Stadium
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 6052
FC National Bucuresti Valiatti
FCNB Tactiek 352
56% Balbezit 44%
31% Spel op eigen helft 69%
22 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
55.3 gemiddelde waardering 48.3
very good Schieten average
solid Passen solid
formidable Verdedigen very good


8e minuut.
Luba geeft de bal voor. Dytko kopt de bal weg. Myśliszewski met een sublieme pass. Halikowski is nu in balbezit. Halikowski schiet op doel. Licznerski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Daar is Myśliszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piesiura bereikt de bal nog maar net als eerste. Myśliszewski onderschept slim de pass. Halikowski is nu in balbezit. Halikowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Pielecha verovert de bal door een tackle van achteren. Dunai rent richting de bal. Pielecha verovert de bal door een tackle van achteren. Auermann rent richting de bal. Auermann passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Brachmański heeft problemen om de bal te vangen. Pielecha maakt een afschuwelijke overtreding. Brachmański is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Medgyesi met een snel genomen vrije trap. Dunai probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brachmański springt en kopt de bal. Licznerski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Inworp. Medgyesi met de inworp. Lichański is nu in balbezit. Halikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Halikowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Dunai speelt de bal door. Myśliszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Myśliszewski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Brachmański de bal. Brachmański schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Myśliszewski passt de bal met de wreef. Pielecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Myśliszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Myśliszewski geeft de bal voor. Halikowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC National Bucuresti - Valiatti 1:0

43e minuut.
Luba bereikt de bal nog maar net als eerste. Luba geeft een hoge lob. Medgyesi met een sublieme pass. Halikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Halikowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC National Bucuresti 27%, Valiatti 73%.
FC National Bucuresti - Valiatti 1:0

46e minuut.
Lanza komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Auermann rent richting de bal. Auermann geeft een hoge lob. Daar is Hinz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özdeş rent richting de bal. Özdeş schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Lichański speelt de bal door. Halikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanza met een sublieme pass. Brachmański is nu in balbezit. Brachmański draait met de bal, schiet en ... Licznerski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Lanza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dunai rent richting de bal. Dunai passt de bal in één keer door. Lichański is nu in balbezit. Lichański schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lanza met de inworp. Dunai geeft een lange en hoge pass. Luba kopt de bal weg. Brachmański bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Inworp. Petcu komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Dunai is nu in balbezit. Dunai passt de bal zonder na te denken. Medgyesi met een sublieme pass. Lichański rent richting de bal. Lichański schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Lichański rent richting de bal. Szumski verovert de bal door een tackle van achteren. Halikowski onderschept slim de pass. Halikowski haalt uit met een fantastische trap. Licznerski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC National Bucuresti - Valiatti 2:0

88e minuut.
Buitenspel voor Auermann. Goede buitenspelval van de verdediging. Lanza neemt vlug de vrije trap. Brachmański bereikt de bal nog maar net als eerste. Halikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Halikowski draait met de bal, schiet en ... Licznerski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC National Bucuresti 36%, Valiatti 64%.
FC National Bucuresti - Valiatti 2:0