Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-12 18:22
  • Competitiewedstrijd: 007
  • Stadion: "U"_CRAIOVA Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 7847
`U`_CRAIOVA Valiatti
szy Tactiek 352
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
43.1 gemiddelde waardering 44.9
solid Schieten average
good Passen solid
solid Verdedigen good


3e minuut.
Legati bereikt de bal nog maar net als eerste. Legati geeft de bal voor. Luba probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stachurski rent richting de bal. Stachurski haalt uit met een fantastische trap. Licznerski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Piesiura rent richting de bal. Klungelig pakt Auermann de bal. Auermann speelt de bal door. Özdeş rent richting de bal. Özdeş haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Klungelig pakt Legati de bal. Legati geeft de bal voor. Stachurski is nu in balbezit. Stachurski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`U`_CRAIOVA - Valiatti 1:0

26e minuut.
Spandowski geeft de bal voor. Daar is Schab, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özdeş rent richting de bal. Özdeş haalt uit met een fantastische trap. Ielcean probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
`U`_CRAIOVA - Valiatti 1:1

35e minuut.
Piesiura passt de bal zonder na te denken. Spandowski rent richting de bal. Corpodean maakt een afschuwelijke overtreding. Corpodean krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Legati met een sublieme pass. Caloghiru rent richting de bal. Caloghiru met een sublieme pass. Legati rent richting de bal. Legati geeft de bal voor. Licznerski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `U`_CRAIOVA 46%, Valiatti 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
`U`_CRAIOVA - Valiatti 1:1

48e minuut.
Pielecha geeft een hoge lob. Klungelig pakt Corpodean de bal. Corpodean passt de bal met de wreef. Stachurski is nu in balbezit. Stachurski schiet op doel. Paal! Licznerski probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Inworp. Petcu komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Piesiura met een sublieme pass. Spandowski rent richting de bal. Spandowski passt de bal met de wreef. Petcu is nu in balbezit. Petcu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `U`_CRAIOVA 45%, Valiatti 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
`U`_CRAIOVA - Valiatti 1:1