Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-12 18:21
  • Competitiewedstrijd: 007
  • Stadion: bootlickers Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3130
bootlickers Fotbal Club Robert Georgescu
631 Tactiek 433
56% Balbezit 44%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.9 gemiddelde waardering 31.6
adequate Schieten good
average Passen weak
weak Verdedigen average


2e minuut.
Ives passt de bal zonder na te denken. Avren speelt de bal door. Dybas is nu in balbezit. Dybas haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Demeter de bal onder controle te krijgen. Paal! Herghelegiu heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
bootlickers - Fotbal Club Robert Georgescu 1:0

13e minuut.
Dybas is nu in balbezit. Ives rent richting de bal. Ives passt de bal in één keer door. Dybas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dybas haalt uit met een fantastische trap. Bujor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Butler controleert de bal met de borst. Çalıcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Butler begaat een overtreding. Butler krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Ives geeft een lange en hoge pass. Demeter bereikt de bal nog maar net als eerste. Demeter passt de bal zonder na te denken. Dybas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dybas haalt uit met een fantastische trap. Bujor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dybas rent richting de bal. Dybas draait met de bal, schiet en ... Bujor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Herghelegiu onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
bootlickers - Fotbal Club Robert Georgescu 2:0

41e minuut.
Vintilă rent richting de bal. Ives verovert de bal door een tackle van achteren. Ives geeft de bal voor. Dybas is nu in balbezit. Dybas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bootlickers 41%, Fotbal Club Robert Georgescu 59%.
bootlickers - Fotbal Club Robert Georgescu 2:0

46e minuut.
Walton komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Klungelig pakt Ives de bal. Sturdza geeft een lange en hoge pass. Duran rent richting de bal. Çalıcıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Çalıcıoğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Herghelegiu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Olivia de bal. Ives tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ives krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Sterescu speelt de bal door. Kuzera rent richting de bal. Kuzera geeft een hoge lob. Çalıcıoğlu is nu in balbezit. Çalıcıoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bootlickers - Fotbal Club Robert Georgescu 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bootlickers 47%, Fotbal Club Robert Georgescu 53%.
bootlickers - Fotbal Club Robert Georgescu 2:1