Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fotbal Club Robert Georgescu bootlickers
433 Tactiek 631
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.3 gemiddelde waardering 31.2
good Schieten weak
average Passen average
average Verdedigen poor


2e minuut.
Walton geeft een hoge lob. Mitrana kopt de bal weg. Munster heeft problemen om de bal te vangen. Hus is nu in balbezit. Hus schiet op doel. Benes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Inworp. Melgarejo komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Mitrana bereikt de bal nog maar net als eerste. Avren verovert de bal door een tackle van achteren. Avren passt de bal zonder na te denken. Magoffin rent richting de bal. Magoffin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Nenea is nu in balbezit. Munster verovert de bal door een tackle van achteren. Munster passt de bal in één keer door. Magoffin is nu in balbezit. Magoffin draait met de bal, schiet en ... Bujor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Vintilă raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ciapalski komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Butler is nu in balbezit. Butler geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Colţan de bal. Magoffin is nu in balbezit. Magoffin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fotbal Club Robert Georgescu 62%, bootlickers 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fotbal Club Robert Georgescu - bootlickers 0:0

57e minuut.
Sinclaire is nu in balbezit. Trišović rent richting de bal. Magoffin onderschept slim de pass. Magoffin schiet op doel. Bujor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Robert Georgescu - bootlickers 0:1

58e minuut.
Walton bereikt de bal nog maar net als eerste. Walton met een sublieme pass. Munster probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Opriş bereikt de bal nog maar net als eerste. Opriş haalt uit met een fantastische trap. Benes bokst de bal weg.

62e minuut.
Walton met een snelle inworp. Sinclaire rent richting de bal. Sinclaire speelt de bal door. Magoffin bereikt de bal nog maar net als eerste. Magoffin haalt uit met een fantastische trap. Bujor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Sinclaire passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Avren de bal. Avren geeft een lange en hoge pass. Magoffin controleert de bal met de borst. Magoffin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Robert Georgescu - bootlickers 0:2

82e minuut.
Doeltrap. Colţan trapt de bal weg. Nenea kopt de bal weg. Melgarejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Melgarejo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Munster kopt de bal weg. Magoffin bereikt de bal nog maar net als eerste. Herghelegiu is nu in balbezit. Magoffin verovert de bal door een tackle van achteren. Magoffin schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fotbal Club Robert Georgescu 56%, bootlickers 44%.
Fotbal Club Robert Georgescu - bootlickers 0:2