Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-02 18:21
  • Competitiewedstrijd: 007
  • Stadion: TĂPŞAN
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 10026
BAIETII VESELI FC National Bucuresti
simplu Tactiek FCNB
46% Balbezit 54%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
35.5 gemiddelde waardering 49.7
good Schieten very good
weak Passen solid
average Verdedigen good


1e minuut.
Drăgoi passt de bal met de wreef. Gherea heeft problemen om de bal te vangen. Drăgoi is nu in balbezit. Lichański verovert de bal door een tackle van achteren. Lichański draait met de bal, schiet en ... Anghel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Na een snelle pass probeert Gherea de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Myśliszewski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Brachmański rent richting de bal. Brachmański schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Medgyesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Medgyesi passt de bal met de wreef. Lichański is nu in balbezit. Halikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Halikowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Myśliszewski onderschept slim de pass. Myśliszewski met een sublieme pass. Halikowski is nu in balbezit. Halikowski schiet op doel. Anghel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BAIETII VESELI - FC National Bucuresti 0:1

12e minuut.
Myśliszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Myśliszewski geeft de bal voor. Halikowski is nu in balbezit. Halikowski schiet op doel. Anghel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BAIETII VESELI - FC National Bucuresti 0:2

13e minuut.
Drăgoi passt de bal in één keer door. Cercel speelt de bal door. Halikowski is nu in balbezit. Lichański bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichański schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Lanza kopt de bal weg. Gherea geeft een hoge lob. Wielgus kopt de bal weg. Cocoloş bereikt de bal nog maar net als eerste. Cocoloş haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Myśliszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Myśliszewski passt de bal zonder na te denken. Brachmański bereikt de bal nog maar net als eerste. Brachmański schiet op doel. Anghel werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Drăgoi is nu in balbezit. Lanza verovert de bal door een tackle van achteren. Lanza passt de bal in één keer door. Lichański rent richting de bal. Lichański draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Halikowski is nu in balbezit. Ulmeanu is nu in balbezit. Halikowski onderschept slim de pass. Halikowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BAIETII VESELI - FC National Bucuresti 0:3

23e minuut.
Lichański geeft een hoge lob. Myśliszewski is nu in balbezit. Myśliszewski speelt de bal door. Daar is Brachmański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brachmański schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Pitu probeert de bal aan de voet te houden. Lichański bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichański passt de bal in één keer door. Daar is Halikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Halikowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Drăgoi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Halikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Halikowski geeft de bal voor. Lichański rent richting de bal. Lichański schiet op doel. Anghel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Brachmański rent richting de bal. Brachmański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BAIETII VESELI - FC National Bucuresti 0:4

34e minuut.
Inworp. Pitu met een snelle inworp. Ciurba is nu in balbezit. Ciurba geeft een lange en hoge pass. Rodríguez Reguero verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Pitu onderschept slim de pass. Myśliszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Myśliszewski geeft een lange en hoge pass. Halikowski rent richting de bal. Halikowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Gherea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lichański rent richting de bal. Lichański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BAIETII VESELI - FC National Bucuresti 0:5

38e minuut.
Hinz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Medgyesi de bal. Troester begaat een overtreding. Troester krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Myśliszewski passt de bal in één keer door. Lichański heeft problemen om de bal te vangen. Lichański geeft een hoge lob. Brachmański rent richting de bal. Brachmański draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Pitu is nu in balbezit. Myśliszewski onderschept slim de pass. Myśliszewski geeft een lange en hoge pass. Lichański rent richting de bal. Lichański haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Marius speelt de bal door. Lanza kopt de bal weg. Lichański is nu in balbezit. Halikowski rent richting de bal. Halikowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAIETII VESELI 76%, FC National Bucuresti 24%.
BAIETII VESELI - FC National Bucuresti 0:5

51e minuut.
Medgyesi is nu in balbezit. Medgyesi speelt de bal door. Lichański bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichański haalt uit met een fantastische trap. Anghel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Ulmeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brachmański bereikt de bal nog maar net als eerste. Brachmański haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ulmeanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Myśliszewski speelt de bal door. Brachmański rent richting de bal. Brachmański draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Rodríguez Reguero kopt de bal weg. Lanza rent richting de bal. Lanza passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Lichański de bal. Lichański haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Drăgoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanza geeft de bal voor. Brachmański is nu in balbezit. Brachmański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BAIETII VESELI - FC National Bucuresti 0:6

81e minuut.
Myśliszewski passt de bal zonder na te denken. Lanza speelt de bal door. Ciolţea rent richting de bal. Brachmański onderschept slim de pass. Brachmański draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Cercel geeft de bal voor. Prodanović onderschept slim de pass. Ciurba is nu in balbezit. Ciurba geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAIETII VESELI 62%, FC National Bucuresti 38%.
BAIETII VESELI - FC National Bucuresti 0:6