Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fotbal Club Robert Georgescu FC National Bucuresti
433 Tactiek FCNB
40% Balbezit 60%
90% Spel op eigen helft 10%
0 Doelpogingen 43
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.4 gemiddelde waardering 55.3
solid Schieten excellent
weak Passen solid
average Verdedigen solid


2e minuut.
Dunai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Medgyesi rent richting de bal. Medgyesi geeft een hoge lob. Brachmański krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Myśliszewski geeft een hoge lob. Olivia probeert de bal met de borst te controleren. Dunai met een sublieme pass. Lichański rent richting de bal. Lichański schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Medgyesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Medgyesi passt de bal in één keer door. Herghelegiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Halikowski onderschept slim de pass. Halikowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Brachmański passt de bal in één keer door. Medgyesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Medgyesi met een sublieme pass. Lichański rent richting de bal. Lichański draait met de bal, schiet en ... Bujor bokst de bal weg.

18e minuut.
Demeter probeert de bal aan de voet te houden. Medgyesi speelt de bal door. Lichański rent richting de bal. Lichański schiet op doel. Bujor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Robert Georgescu - FC National Bucuresti 0:1

21e minuut.
Dunai verovert de bal door een tackle van achteren. Dunai probeert naar een medespeler te passen. Medgyesi rent richting de bal. Halikowski rent richting de bal. Halikowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Vintilă is nu in balbezit. Dunai onderschept slim de pass. Dunai met een sublieme pass. Lichański rent richting de bal. Lichański draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Herghelegiu verovert de bal door een tackle van achteren. Halikowski rent richting de bal. Lichański rent richting de bal. Lichański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Robert Georgescu - FC National Bucuresti 0:2

31e minuut.
Medgyesi kopt de bal weg. Daar is Brachmański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Myśliszewski speelt de bal door. Lichański is nu in balbezit. Lichański schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Myśliszewski met een sublieme pass. Medgyesi speelt de bal door. Klungelig pakt Lichański de bal. Lichański haalt uit met een fantastische trap. Bujor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Robert Georgescu - FC National Bucuresti 0:3

36e minuut.
Medgyesi passt de bal zonder na te denken. Lichański rent richting de bal. Lichański passt de bal zonder na te denken. Halikowski rent richting de bal. Halikowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Halikowski probeert naar een medespeler te passen. Lichański probeert naar een medespeler te passen. Brachmański rent richting de bal. Brachmański geeft de bal voor. Klungelig pakt Herghelegiu de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Lichański is nu in balbezit. Halikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichański rent richting de bal. Lichański haalt uit met een fantastische trap. Bujor werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Bujor trapt de bal weg. Medgyesi kopt de bal weg. Halikowski heeft problemen om de bal te vangen. Lichański bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Robert Georgescu - FC National Bucuresti 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fotbal Club Robert Georgescu 91%, FC National Bucuresti 9%.
Fotbal Club Robert Georgescu - FC National Bucuresti 0:4

46e minuut.
Halikowski probeert naar een medespeler te passen. Lichański rent richting de bal. Lichański passt de bal in één keer door. Brachmański bereikt de bal nog maar net als eerste. Brachmański draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Robert Georgescu - FC National Bucuresti 0:5

47e minuut.
Dunai passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Myśliszewski de bal. Myśliszewski passt de bal zonder na te denken. Halikowski rent richting de bal. Halikowski schiet op doel. Bujor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Medgyesi verovert de bal door een tackle van achteren. Medgyesi geeft een lange en hoge pass. Halikowski kopt de bal weg. Brachmański heeft problemen om de bal te vangen. Brachmański haalt uit met een fantastische trap. Bujor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Lichański heeft problemen om de bal te vangen. Lichański geeft een lange en hoge pass. Sterescu heeft problemen om de bal te vangen. Myśliszewski rent richting de bal. Myśliszewski passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Klungelig pakt Olivia de bal. Medgyesi rent richting de bal. Medgyesi probeert naar een medespeler te passen. Lichański rent richting de bal. Lichański draait met de bal, schiet en ... Bujor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Brachmański rent richting de bal. Brachmański draait met de bal, schiet en ... Paal! Bujor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Brachmański rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Robert Georgescu - FC National Bucuresti 0:6

62e minuut.
Lichański bereikt de bal nog maar net als eerste. Demeter legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lichański raakt geblesseerd tijdens het duel. Halikowski legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Robert Georgescu - FC National Bucuresti 0:7

64e minuut.
Myśliszewski met een snelle inworp. Dunai rent richting de bal. Dunai passt de bal zonder na te denken. Halikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Halikowski schiet op doel. Bujor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Herghelegiu onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Medgyesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Medgyesi met een sublieme pass. Halikowski rent richting de bal. Halikowski draait met de bal, schiet en ... Bujor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Halikowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Podetti komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Dunai kopt de bal weg. Daar is Brachmański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Podetti rent richting de bal. Brachmański bereikt de bal nog maar net als eerste. Brachmański haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Rodríguez Reguero onderschept slim de pass. Rodríguez Reguero passt de bal met de wreef. Lichański bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichański haalt uit met een fantastische trap. Bujor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Robert Georgescu - FC National Bucuresti 0:8

73e minuut.
Sowunmi geeft een lange en hoge pass. Opriş rent richting de bal. Dunai onderschept slim de pass. Dunai probeert naar een medespeler te passen. Brachmański met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Brachmański haalt uit met een fantastische trap. Demeter probeert de bal aan de voet te houden. Podetti rent richting de bal. Podetti draait met de bal, schiet en ... Bujor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Robert Georgescu - FC National Bucuresti 0:9

88e minuut.
Prodanović kopt de bal weg. Daar is Olivia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dunai met een sublieme pass. Podetti rent richting de bal. Podetti draait met de bal, schiet en ... Bujor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Robert Georgescu - FC National Bucuresti 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fotbal Club Robert Georgescu 88%, FC National Bucuresti 12%.
Fotbal Club Robert Georgescu - FC National Bucuresti 0:10