Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-26 18:21
  • Competitiewedstrijd: 007
  • Stadion: Cotroceni Stadium
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3825
FC National Bucuresti Fotbal Club Robert Georgescu
FCNB Tactiek 433
61% Balbezit 39%
17% Spel op eigen helft 83%
40 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.1 gemiddelde waardering 32.8
formidable Schieten solid
solid Passen weak
solid Verdedigen average


1e minuut.
Podetti met een sublieme pass. Brachmański bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunai speelt de bal door. Lichański bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC National Bucuresti - Fotbal Club Robert Georgescu 1:0

2e minuut.
Demeter bereikt de bal nog maar net als eerste. Podetti verovert de bal door een tackle van achteren. Podetti passt de bal in één keer door. Brachmański rent richting de bal. Brachmański haalt uit met een fantastische trap. Bujor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Prodanović geeft de bal voor. Brachmański kopt de bal weg. Daar is Herghelegiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lichański is nu in balbezit. Lichański haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Sturdza bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichański verovert de bal door een tackle van achteren. Lichański probeert naar een medespeler te passen. Podetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Podetti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Podetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Podetti met een sublieme pass. Medgyesi met een sublieme pass. Brachmański is nu in balbezit. Brachmański schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Myśliszewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dunai is nu in balbezit. Dunai passt de bal met de wreef. Medgyesi is nu in balbezit. Medgyesi passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Prodanović geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sowunmi met een snelle inworp. Opriş rent richting de bal. Opriş geeft de bal voor. Marius verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nenea is nu in balbezit. Nenea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC National Bucuresti - Fotbal Club Robert Georgescu 1:1

24e minuut.
Daar is Demeter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brachmański bereikt de bal nog maar net als eerste. Brachmański haalt uit met een fantastische trap. Podetti is nu in balbezit. Podetti draait met de bal, schiet en ... Paal! Olivia raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Melgarejo komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Brachmański passt de bal met de wreef. Daar is Herghelegiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Podetti rent richting de bal. Podetti schiet op doel. Bujor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC National Bucuresti - Fotbal Club Robert Georgescu 2:1

28e minuut.
Myśliszewski rent richting de bal. Myśliszewski passt de bal met de wreef. Podetti is nu in balbezit. Podetti haalt uit met een fantastische trap. Demeter probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bujor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bujor speelt de bal door. Nenea kopt de bal weg. Myśliszewski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Brachmański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brachmański haalt uit met een fantastische trap. Bujor bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Brachmański probeert de bal met de borst te controleren. Demeter is nu in balbezit. Brachmański verovert de bal door een tackle van achteren. Brachmański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC National Bucuresti - Fotbal Club Robert Georgescu 3:1

32e minuut.
Brachmański rent richting de bal. Podetti speelt de bal door. Myśliszewski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Brachmański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brachmański haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Dunai probeert naar een medespeler te passen. Lichański is nu in balbezit. Lichański probeert naar een medespeler te passen. Podetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Podetti haalt uit met een fantastische trap. Bujor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Brachmański rent richting de bal. Brachmański passt de bal in één keer door. Daar is Podetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Podetti draait met de bal, schiet en ... Bujor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC National Bucuresti - Fotbal Club Robert Georgescu 4:1

36e minuut.
Lichański is nu in balbezit. Lichański passt de bal zonder na te denken. Podetti rent richting de bal. Podetti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC National Bucuresti - Fotbal Club Robert Georgescu 5:1

39e minuut.
Brachmański bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunai bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunai passt de bal zonder na te denken. Podetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Podetti draait met de bal, schiet en ... Bujor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Dunai passt de bal in één keer door. Lichański is nu in balbezit. Lichański probeert naar een medespeler te passen. Podetti rent richting de bal. Podetti schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Lichański onderschept slim de pass. Medgyesi met een sublieme pass. Podetti is nu in balbezit. Podetti draait met de bal, schiet en ... Bujor werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC National Bucuresti 18%, Fotbal Club Robert Georgescu 82%.
FC National Bucuresti - Fotbal Club Robert Georgescu 5:1

48e minuut.
Dunai speelt de bal door. Brachmański rent richting de bal. Brachmański geeft een lange en hoge pass. Lichański rent richting de bal. Lichański draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Lichański heeft problemen om de bal te vangen. Lichański passt de bal zonder na te denken. Daar is Medgyesi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Medgyesi geeft een hoge lob. Brachmański springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Sturdza is nu in balbezit. Sturdza passt de bal in één keer door. Medgyesi geeft een hoge lob. Podetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Podetti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Melgarejo rent richting de bal. Brachmański onderschept slim de pass. Brachmański speelt de bal door. Lichański bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichański schiet op doel. Bujor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Herghelegiu de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Rodríguez Reguero is nu in balbezit. Dunai is nu in balbezit. Dunai passt de bal zonder na te denken. Brachmański is nu in balbezit. Brachmański draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

58e minuut.
Brachmański probeert naar een medespeler te passen. Medgyesi speelt de bal door. Daar is Podetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Podetti haalt uit met een fantastische trap. Bujor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC National Bucuresti - Fotbal Club Robert Georgescu 6:1

61e minuut.
Lichański is nu in balbezit. Lichański probeert naar een medespeler te passen. Podetti rent richting de bal. Podetti haalt uit met een fantastische trap. Bujor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC National Bucuresti - Fotbal Club Robert Georgescu 7:1

72e minuut.
Brachmański probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Myśliszewski rent richting de bal. Myśliszewski passt de bal met de wreef. Lichański heeft problemen om de bal te vangen. Lichański schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Klungelig pakt Demeter de bal. Herghelegiu is nu in balbezit. Podetti onderschept slim de pass. Podetti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC National Bucuresti - Fotbal Club Robert Georgescu 8:1

78e minuut.
Dunai speelt de bal door. Klungelig pakt Brachmański de bal. Podetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Podetti haalt uit met een fantastische trap. Bujor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC National Bucuresti - Fotbal Club Robert Georgescu 9:1

81e minuut.
Sterescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunai verovert de bal door een tackle van achteren. Podetti rent richting de bal. Podetti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC National Bucuresti - Fotbal Club Robert Georgescu 10:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC National Bucuresti 15%, Fotbal Club Robert Georgescu 85%.
FC National Bucuresti - Fotbal Club Robert Georgescu 10:1