Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-26 18:21
  • Competitiewedstrijd: 007
  • Stadion: bootlickers Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 4688
bootlickers Valiatti
631 Tactiek 352
51% Balbezit 49%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
30 gemiddelde waardering 45
weak Schieten very good
adequate Passen solid
poor Verdedigen solid


4e minuut.
Luba is nu in balbezit. Luba geeft de bal voor. Klungelig pakt Foss de bal. Özdeş is nu in balbezit. Özdeş schiet op doel. Benes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Duran bereikt de bal nog maar net als eerste. Brienza onderschept slim de pass. Brienza probeert naar een medespeler te passen. Özdeş rent richting de bal. Özdeş schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Piesiura is nu in balbezit. Piesiura geeft een hoge lob. Lance kopt de bal weg. Brienza is nu in balbezit. Brienza draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Benes speelt de bal door. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González geeft een lange en hoge pass. Benes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Munster rent richting de bal. Brienza verovert de bal door een tackle van achteren. Spandowski met een sublieme pass. Özdeş rent richting de bal. Özdeş schiet op doel. Benes bokst de bal weg.

35e minuut.
Daar is Lance, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brienza rent richting de bal. Brienza passt de bal zonder na te denken. Piesiura geeft een hoge lob. Özdeş springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
González passt de bal in één keer door. Brienza geeft een hoge lob. Lance heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Spandowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Benes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
bootlickers - Valiatti 0:1

41e minuut.
Avren geeft de bal voor. Spandowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Munster de bal. Piesiura bereikt de bal nog maar net als eerste. Piesiura schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bootlickers 68%, Valiatti 32%.
bootlickers - Valiatti 0:1

50e minuut.
Paliło rent richting de bal. Paliło geeft een hoge lob. Auermann kopt de bal weg. Özdeş is nu in balbezit. Özdeş schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
bootlickers - Valiatti 0:2

70e minuut.
González speelt de bal door. Auermann geeft een hoge lob. Spandowski kan de bal niet met de borst controleren. Özdeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Özdeş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bootlickers - Valiatti 0:3

70e minuut.
Petcu komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Piesiura rent richting de bal. Piesiura geeft een lange en hoge pass. Özdeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Özdeş schiet op doel. Benes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bootlickers - Valiatti 0:4

77e minuut.
Petcu onderschept slim de pass. Petcu met een sublieme pass. Özdeş is nu in balbezit. Özdeş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Petcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Petcu speelt de bal door. Özdeş heeft problemen om de bal te vangen. Özdeş schiet op doel. Lance probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Benes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Lance met een harde bal richting middenveld. Szumski kopt de bal weg. Duran heeft problemen om de bal te vangen. Özdeş is nu in balbezit. Özdeş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bootlickers - Valiatti 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bootlickers 79%, Valiatti 21%.
bootlickers - Valiatti 0:5