Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-19 18:22
  • Competitiewedstrijd: 007
  • Stadion: TĂPŞAN
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6512
BAIETII VESELI `U`_CRAIOVA
simplu Tactiek szy
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
2 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
35.3 gemiddelde waardering 43
good Schieten good
weak Passen good
average Verdedigen good


6e minuut.
Ciolţea geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Luchian zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Caloghiru bereikt de bal nog maar net als eerste. Caloghiru geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Klungelig pakt Năstăsescu de bal. Troester bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaudin verovert de bal door een tackle van achteren. Gaudin geeft de bal voor. Caloghiru maakt een snoekduik en kopt de bal. Anghel bokst de bal weg.

15e minuut.
Legati is nu in balbezit. Legati met een sublieme pass. Năstăsescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstăsescu schiet op doel. Anghel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BAIETII VESELI - `U`_CRAIOVA 0:1

19e minuut.
Na een snelle pass probeert Luchian de bal onder controle te krijgen. Cusinati rent richting de bal. Cusinati geeft een hoge lob. Caloghiru is nu in balbezit. Caloghiru draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Legati rent richting de bal. Legati passt de bal met de wreef. Năstăsescu rent richting de bal. Năstăsescu schiet op doel. Anghel werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Luchian geeft een hoge lob. Năstăsescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstăsescu passt de bal zonder na te denken. Legati rent richting de bal. Legati geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Caloghiru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Năstăsescu rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Caloghiru passt de bal in één keer door. Gaudin is nu in balbezit. Gaudin passt de bal met de wreef. Legati is nu in balbezit. Legati geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Troester is nu in balbezit. Gaudin onderschept slim de pass. Gaudin speelt de bal door. Năstăsescu is nu in balbezit. Năstăsescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Caloghiru raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ferestrău komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Quluzadə geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Cercel de bal onder controle te krijgen. Gaudin speelt de bal door. Klungelig pakt Legati de bal. Legati geeft een hoge lob. Anghel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAIETII VESELI 60%, `U`_CRAIOVA 40%.
BAIETII VESELI - `U`_CRAIOVA 0:1

57e minuut.
Gaudin is nu in balbezit. Gaudin geeft de bal voor. Năstăsescu is nu in balbezit. Năstăsescu haalt uit met een fantastische trap. Anghel probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

63e minuut.
Ciurba kopt de bal weg. Quluzadə heeft problemen om de bal te vangen. Wielgus rent richting de bal. Wielgus haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Cercel geeft de bal voor. Gaudin probeert naar een medespeler te passen. Legati rent richting de bal. Legati geeft een hoge lob. Ferestrău maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAIETII VESELI 58%, `U`_CRAIOVA 42%.
BAIETII VESELI - `U`_CRAIOVA 0:1