Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BOFC Minami FC
4-1-2-3 mejorada Tactiek Selección
40% Balbezit 60%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 43
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.6 gemiddelde waardering 57.1
good Schieten incredible
average Passen excellent
poor Verdedigen excellent


3e minuut.
Moré kopt de bal weg. Klungelig pakt Więckiewicz de bal. Więckiewicz geeft een hoge lob. Sibani springt en kopt de bal. Posada probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BOFC - Minami FC 0:1

5e minuut.
Rozada verovert de bal door een tackle van achteren. Rozada geeft de bal voor. Klungelig pakt Cervantes de bal. Sibani bereikt de bal nog maar net als eerste. Sibani draait met de bal, schiet en ... Posada bokst de bal weg.

6e minuut.
Poyatos passt de bal in één keer door. Daar is Castell Canto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barczewski met een sublieme pass. Sibani bereikt de bal nog maar net als eerste. Sibani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BOFC - Minami FC 0:2

8e minuut.
Barczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barczewski passt de bal in één keer door. Więckiewicz rent richting de bal. Więckiewicz geeft een hoge lob. Sibani krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
BOFC - Minami FC 0:3

10e minuut.
Consuegra is nu in balbezit. Poyatos onderschept slim de pass. Poyatos passt de bal met de wreef. Daar is Barczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barczewski geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sibani maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BOFC - Minami FC 0:4

11e minuut.
Castell Canto rent richting de bal. Castell Canto passt de bal met de wreef. Sibani bereikt de bal nog maar net als eerste. Sibani schiet op doel. Posada werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BOFC - Minami FC 0:5

12e minuut.
Sibani is nu in balbezit. Piñeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Sibani onderschept slim de pass. Castell Canto bereikt de bal nog maar net als eerste. Castell Canto schiet op doel. Posada bokst de bal weg.

14e minuut.
Rozada rent richting de bal. Rozada passt de bal zonder na te denken. Castell Canto heeft problemen om de bal te vangen. Castell Canto haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Consuegra de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Więckiewicz zal de hoekschop nemen. Castell Canto springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Cuellar rent richting de bal. Poyatos verovert de bal door een tackle van achteren. Poyatos speelt de bal door. Castell Canto bereikt de bal nog maar net als eerste. Castell Canto schiet op doel. Posada kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Poyatos passt de bal in één keer door. Więckiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Więckiewicz probeert naar een medespeler te passen. Castell Canto heeft problemen om de bal te vangen. Castell Canto draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
BOFC - Minami FC 0:6

19e minuut.
Poyatos passt de bal met de wreef. Sibani is nu in balbezit. Sibani passt de bal met de wreef. Castell Canto is nu in balbezit. Castell Canto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Castell Canto rent richting de bal. Castell Canto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sibani bereikt de bal nog maar net als eerste. Sibani draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

21e minuut.
Poyatos verovert de bal door een tackle van achteren. Poyatos passt de bal met de wreef. Więckiewicz is nu in balbezit. Więckiewicz geeft een hoge lob. Castell Canto springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Posada met een harde bal richting middenveld. Poyatos controleert de bal met de borst. Poyatos met een sublieme pass. Castell Canto is nu in balbezit. Castell Canto haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Barczewski rent richting de bal. Barczewski geeft een hoge lob. Sibani springt en kopt de bal. Posada probeert wanhopig de bal te grijpen. Cervantes onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
BOFC - Minami FC 0:7

24e minuut.
Inworp. Więckiewicz met de inworp. Sibani rent richting de bal. Sibani haalt uit met een fantastische trap. Zapata probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Castell Canto rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BOFC - Minami FC 0:8

25e minuut.
Pupo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sibani verovert de bal door een tackle van achteren. Sibani passt de bal met de wreef. Castell Canto bereikt de bal nog maar net als eerste. Castell Canto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Posada met een harde bal richting middenveld. Rozada kopt de bal weg. Sibani kan de bal niet met de borst controleren. Castell Canto rent richting de bal. Castell Canto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BOFC - Minami FC 0:9

28e minuut.
Więckiewicz onderschept slim de pass. Więckiewicz passt de bal zonder na te denken. Castell Canto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sibani is nu in balbezit. Sibani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Więckiewicz met een sublieme pass. Poyatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Poyatos passt de bal zonder na te denken. Castell Canto is nu in balbezit. Castell Canto haalt uit met een fantastische trap. Posada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Consuegra heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
BOFC - Minami FC 0:10

37e minuut.
Poyatos met een sublieme pass. Daar is Barczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barczewski speelt de bal door. Castell Canto bereikt de bal nog maar net als eerste. Castell Canto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BOFC - Minami FC 0:11

40e minuut.
Sibani is nu in balbezit. Sibani passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Zapata de bal. Castell Canto rent richting de bal. Castell Canto haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Cao, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Barczewski zal de hoekschop nemen. Sibani maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BOFC - Minami FC 0:12

42e minuut.
Barczewski speelt de bal door. Sibani heeft problemen om de bal te vangen. Więckiewicz probeert naar een medespeler te passen. Sibani rent richting de bal. Sibani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BOFC - Minami FC 0:13

43e minuut.
Castell Canto verovert de bal door een tackle van achteren. Sibani is nu in balbezit. Piñeiro legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sibani raakt geblesseerd tijdens het duel. Sibani kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
BOFC - Minami FC 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BOFC 84%, Minami FC 16%.
BOFC - Minami FC 0:14

46e minuut.
Rybka komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Rybka rent richting de bal. Zapata is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rybka. Rybka krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Consuegra probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Zapata de bal onder controle te krijgen. Castell Canto is nu in balbezit. Castell Canto haalt uit met een fantastische trap. Cao probeert de bal aan de voet te houden. Posada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sibani rent richting de bal. Sibani draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Rozada passt de bal met de wreef. Więckiewicz is nu in balbezit. Więckiewicz passt de bal zonder na te denken. Sibani bereikt de bal nog maar net als eerste. Sibani haalt uit met een fantastische trap. Posada bokst de bal weg. Sibani rent richting de bal. Sibani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BOFC - Minami FC 0:15

59e minuut.
Sibani heeft problemen om de bal te vangen. Cervantes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sibani raakt geblesseerd tijdens het duel. Sibani met een snel genomen vrije trap. Castell Canto maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BOFC - Minami FC 0:16

62e minuut.
Cao bereikt de bal nog maar net als eerste. Castell Canto onderschept slim de pass. Consuegra legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Consuegra krijgt een gele kaart. Castell Canto raakt geblesseerd tijdens het duel. Sibani kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Antczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Antczak geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Pupo de bal onder controle te krijgen. Castell Canto is nu in balbezit. Castell Canto schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Castell Canto rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Więckiewicz neemt de hoekschop. Sibani bereikt de bal nog maar net als eerste. Sibani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Zapata kan de bal niet met de borst controleren. Rybka geeft een lange en hoge pass. Castell Canto rent richting de bal. Castell Canto schiet op doel. Posada werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BOFC - Minami FC 0:17

77e minuut.
Inworp. Więckiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Castell Canto is nu in balbezit. Castell Canto geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
BOFC - Minami FC 0:18

78e minuut.
Sibani passt de bal zonder na te denken. Daar is Castell Canto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rybka rent richting de bal. Castell Canto rent richting de bal. Castell Canto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Zapata passt de bal met de wreef. Cuellar bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybka verovert de bal door een tackle van achteren. Barczewski geeft een lange en hoge pass. Sibani rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Rybka bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervantes verovert de bal door een tackle van achteren. Cervantes met een sublieme pass. Sibani is nu in balbezit. Sibani schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BOFC 88%, Minami FC 12%.
BOFC - Minami FC 0:18