Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Judas Coronil United
Futsal Tactiek futsal
41% Balbezit 59%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.5 gemiddelde waardering 60.2
average Schieten good
good Passen solid
good Verdedigen brilliant


3e minuut.
Saracchi speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Salgueiro met de inworp. Edeflod geeft een hoge lob. Basterretxea Bitorica springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Saracchi passt de bal in één keer door. Comence bereikt de bal nog maar net als eerste. Comence probeert naar een medespeler te passen. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade schiet op doel. Mejías probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Edeflod bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade verovert de bal door een tackle van achteren. Andrade passt de bal in één keer door. Comence bereikt de bal nog maar net als eerste. Comence draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zamora rent richting de bal. Andrade onderschept slim de pass. Andrade schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Kızılkan onderschept slim de pass. Kızılkan passt de bal zonder na te denken. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Edeflod neemt de hoekschop. Basterretxea Bitorica springt en kopt de bal. García Méndez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Andrade speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Salgueiro met een snelle inworp. Edeflod rent richting de bal. Edeflod haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Edeflod is nu in balbezit. Edeflod passt de bal in één keer door. Salgueiro met een sublieme pass. Basterretxea Bitorica is nu in balbezit. Basterretxea Bitorica draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Andrade met de inworp. Daar is Saracchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saracchi met een sublieme pass. Comence rent richting de bal. Comence haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Judas 53%, Coronil United 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Judas - Coronil United 0:0

52e minuut.
Tinoco met een sublieme pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Comence zal de hoekschop nemen. Andrade is nu in balbezit. Andrade haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Salgueiro met een snelle inworp. Edeflod heeft problemen om de bal te vangen. Edeflod met een sublieme pass. Basterretxea Bitorica bereikt de bal nog maar net als eerste. Basterretxea Bitorica haalt uit met een fantastische trap. García Méndez bokst de bal weg.

62e minuut.
Saracchi geeft een lange en hoge pass. Comence bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamora begaat een overtreding. Zamora krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Saracchi met een sublieme pass. Comence rent richting de bal. Comence speelt de bal door. Andrade heeft problemen om de bal te vangen. Andrade draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Comence rent richting de bal. Comence passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Andrade de bal. Andrade draait met de bal, schiet en ... Mejías werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Saracchi geeft de bal voor. Andrade kopt de bal weg. Andrade is nu in balbezit. Andrade draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Judas 54%, Coronil United 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Judas - Coronil United 0:0