Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Matek Łobez Szopy Szopa
awruk Tactiek Mariolka
58% Balbezit 42%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
39.1 gemiddelde waardering 40.1
adequate Schieten weak
good Passen good
very good Verdedigen solid


1e minuut.
Dyrek geeft de bal voor. Alecci rent richting de bal. Kotorowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kotorowski schiet op doel. Urfi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Matek Łobez - Szopy Szopa 1:0

28e minuut.
Endang geeft een lange en hoge pass. Christiaens geeft een lange en hoge pass. Siewierski kopt de bal weg. Białek bereikt de bal nog maar net als eerste. Białek haalt uit met een fantastische trap. Arbutina bokst de bal weg.

30e minuut.
Matyja verovert de bal door een tackle van achteren. Matyja passt de bal zonder na te denken. Dyrek rent richting de bal. Dyrek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Matek Łobez - Szopy Szopa 2:0

32e minuut.
Kapidžić rent richting de bal. Christiaens verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Karcı. Karcı krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Matek Łobez 54%, Szopy Szopa 46%.
Matek Łobez - Szopy Szopa 2:0

50e minuut.
Tomalik kopt de bal weg. Siewierski heeft problemen om de bal te vangen. Cid probeert naar een medespeler te passen. Białek rent richting de bal. Białek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Matek Łobez - Szopy Szopa 2:1

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Christiaens zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Białek bereikt de bal nog maar net als eerste. Białek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Matek Łobez - Szopy Szopa 2:2

52e minuut.
Dymerski is nu in balbezit. Dymerski geeft de bal voor. Dyrek rent richting de bal. Dyrek draait met de bal, schiet en ... Urfi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Matek Łobez - Szopy Szopa 3:2

55e minuut.
Saralegui geeft de bal voor. Karcı kopt de bal weg. Apró probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kotorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotorowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Apró bereikt de bal nog maar net als eerste. Apró geeft een lange en hoge pass. Siewierski geeft de bal voor. Kotorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotorowski geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Urfi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Munnicki stond buitenspel. Allbutt komt het veld opgelopen. Tepe komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Karcı speelt de bal door. Dymerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dymerski probeert naar een medespeler te passen. Kotorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotorowski haalt uit met een fantastische trap. Urfi bokst de bal weg.

86e minuut.
Matyja met een sublieme pass. Daar is Alecci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dyrek rent richting de bal. Dyrek draait met de bal, schiet en ... Urfi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Matek Łobez - Szopy Szopa 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Matek Łobez 46%, Szopy Szopa 54%.
Matek Łobez - Szopy Szopa 4:2